Döbbenet! Örömében megsérült, ezért visszalépett + videó

Szürreális sérülésről szóló videó kering a világhálón. Az ír Aidan Walsh addig-addig ugrándozott az örömében, amíg meg nem sérült. Kificamodott a bokája, a negyeddöntőre már nem is állt ki a 69 kilogrammos kategóriában induló bokszoló.

Forrás: MTI2021. 08. 01. 10:10
Tokyo 2020 Olympic Games
Aidan Walsh mindent elkövetett a saját sérüléséért Fotó: Ozturk Ozgoncu / ANADOLU AGENCY/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves Walsh a mauritiusi Merven Clairt búcsúztatta, meggyőző teljesítménnyel győzött a tokiói ökölvívótorna negyeddöntőjében, ám az eredményhirdetés közben olyan lelkesen ugrált örömében, hogy az egyik leérkezésénél kificamodott a bokája, és kerekesszékben hagyta el a Kokugikan Arénát.

Aidan Walsh mindent elkövetett a saját sérüléséért
Fotó: AFP/AnadoluAgency/Ozturk Ozgoncu

Az ír csapat ma jelentette be, hogy sportolójuk nem vett részt az orvosi ellenőrzésen és a mérlegelésen, vagyis nem áll ki a brit Pat McCormack elleni elődöntőre. Walsh így bronzéremmel zárta az ötkarikás játékokat, ami Írország 17. olimpiai érme ökölvívásban.

Az ünneplés és a sérülés:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.