Sigér: Úristen, annyira jó érzés – videón a Fradi ünneplése

Mámorosan ünnepelték a ferencvárosi játékosok a Celtic feletti bravúrt, a 2-1-es győzelmet, a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az ünneplésnek, akárcsak a mérkőzésnek, Sigér Dávid volt a központi figurája. „Majdnem elsírtam magam” – így kezdte a középpályás az értékelését.

Magyar Nemzet
Forrás: Fradi.hu2020. 08. 27. 7:00
null
Ferencvárosi mámor Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szenzációs eredményt ért el a Fradi a Celtic kiverésével. Volt mit ünnepelni. Sigér Dávid elismerte, jobb volt az ellenfél, de a Ferencváros megérdemelte a továbbjutást.

– Majdnem elsírtam magam – vágott bele Sigér. – Úristen, annyira jó érzés, kihajtottam a szívem, a lelkem, De nemcsak én, hanem a csapat is. Annyira jó érzés így elérni valamilyen eredményt. Nagyon jó csapat ellen játszottunk, jobbak voltak, mint mi, jobban játszottak, de mégis elértük azt az eredményt, amiért jöttünk, és győztünk. Nem találom a szavakat. Küzdöttünk. Nem ez a legnagyobb erényünk, hogy csúszunk-mászunk, a bajnokságban is sokkal többször szoktuk birtokolni a labdát. Ebből most nem sokat sikerült megmutatnunk. Nagyon jó volt az ellenfél. De szerintem ez a küzdés döntött, amivel tartottuk egymásban a lelket. Mindig odaért valaki és mentett, s ha más nem, ott volt Dénes a legvégén. És sikerült két gólt is rúgnunk idegenben. Megérdemeltük!

A mámor pillanatai szerkesztetlen változatban:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.