Játékszabályzat

2011. 10. 01. 9:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A játék neve

Keresd meg Gyurcsány szakdolgozatát!

A játék időtartama

21 nap

A játékban rész vevő személyek

A játékban részt vehet minden internethasználó magánszemély, amennyiben elfogadja és magára nézve érvényesnek tekinti a játékszabályzatot. A cselekvőképességében korlátozott személy helyett törvényes képviselője jogosult a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre és a nyeremény átvételére. Amennyiben a nyertes személy cselekvőképtelen, a nevében kizárólag a törvényes képviselője járhat el.

A nyereményjátékban nem vehetnék részt a következő személyek:

a Nemzet Kft. tulajdonosai, vezetői, munkavállalói és megbízott alkalmazottjai és családtagjaik, valamint a játék lebonyolításában közvetlenül közreműködő cég tulajdonosai, vezetői, munkavállalói és megbízott alkalmazottjai és közeli hozzátartozóik.

 

A játék leírása


A játék célja, hogy a játékos összegyűjtse a cikkek alatt időszakosan, és véletlenszerűen megjelenő kilenc képkockát és azokat saját albumjába rendezze. A kilenc képkoca egyetlen képpé áll össze, a játékosnak lehetősége van akár egyetlen nap összegyűjteni az összes képrészletet, mivel a játék kezdetétől az összes darab el lesz rejtve egy-egy cikk alá. Azért, hogy izgalmasabb legyen a játék, a képkockák helyzete folyamatosan változni fog, így megnehezítve a játékosok dolgát. Ha a játékos megtalálta az első részletet és rákattint a képre, felugrik egy gyűjtőalbum, amibe a program automatikusan behelyezi a megtalált darabot. A játékosoknak nem kell előzetesen regisztrálni ahhoz, hogy rész vehessenek a játékban, de technikai okok miatt felhívnánk a játékosok figyelmét arra, hogy mivel nincs egyéni regisztráció az egyedi gyűjtőalbumot célszerű mindig ugyanarról a számítógépről és böngészővel megnyitni. A játékosnak minden egyes megtalált képkockára rá kell kattintani, hogy a program a megfelelő helyre rendezze a részletet. A képeket mindig az aznapi friss cikkek alatt kell keresni. Ha összegyűlik az összes képrészlet, akkor az összeállt, immáron teljes kép alatt megjelenik egy kérdés, három választási lehetőséggel. Ahhoz, hogy a játékos részt vehessen a sorsoláson meg kell válaszolnia a kérdést. Helytelen válasz esetén a játékos kap egy üzenetet arról, hogy rossz választ adott és a program megkéri a játékost, hogy próbálja meg újra. Helyes válasz esetén megjelenik egy köszöntő üzenet, és a játékosnak meg kell adni az adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési dátum) .

 

A nyeremények

A játék végén öt darab, három napos, két főre szóló utat sorsolunk ki teljes ellátással az STA Travel jóvoltából. Az úti célok Prága, Bécs, Pozsony, Berlin, és Brno, a nyeremény tartalmazza a vonatút költségeit is. A nyereményt értékesíteni nem lehet, át nem ruházható. Az utazás pontos időpontját az STA Travellel kell egyeztetni.

 

A sorsolás

A játék nem regisztrációköteles, a nyeremény sorsolása közjegyző előtt történik, és a visszaélések elkerülése érdekében szükség van a játékos bizonyos személyes adatainak megadására (név, e-mail cím, telefonszám, lakcím, születési dátum) azért, hogy a sorsolás hivatalos legyen és minden játékos neve maximum egyszer szerepeljen. A nyerteseket a sorsolást követően e-mailben értesítjük és a nyertesek névsorát az MNO oldalán is közzétesszük.

 

Adatkezelés

A játékos a játékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a megadott adataikat - név, e-mail cím, telefonszám, lakcím, születési dátum – a Nemzet Kft. adatbázisába kerüljenek és azokat a Nemzet Kft. minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése és a sorsolásig érkező reklamációk kezelése, valamint belső promóciós anyagok küldése céljából. A nyertesek tudomásul veszik, hogy az adataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Nemzet Kft. 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek. A játékban való részvétel feltétele, hogy a játékos beleegyezik, hogy a Nemzet Kft. szolgáltatásival kapcsolatos információkat, anyagokat küldjön részére. Amennyiben a játékos adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban postai úton, vagy elektronikus levélben kérheti adatai törlését, a nyertesek kötelező adatkezelését követően. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a játékost megilleti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság. Jogérvényesítési igényét bíróság előtt is gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

A Nemzet Kft. a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.


Felelősségkizárás

A szállítási késedelemért a Nemzet Kft. nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytálóságát a jelentkezés során a Nemzet Kft.-nek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a játékosokat terheli. A Sanoma kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a játékokban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.