Előfizetői sorsolás

2015. 05. 01. 23:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

 

Az akció szervezője:

Az előfizetői nyereményakciót a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. (1087 Budapest, Üllői út 102. ) – továbbiakban Kiadó – szervezi.

Részvételi feltételek, az akcióban részt vevő személyek:

A nyereményakció sorsolásán azok a Magyar Nemzet napilap (továbbiakban: Nemzet) előfizetők vesznek részt, akik
akik új megrendelőként, az akció idején legalább negyedévre előfizetnek a Nemzetre,
azok a jelenlegi előfizetők, akik legkevesebb 3 hónapra szóló díjfizetéssel rendelkeznek, és meglévő előfizetésüket az akció idején legalább egy hónappal meghosszabbítják, illetve
• jelenlegi havi előfizetésüket az akció idején legalább negyedéves időszakra módosítják.

Fentieknek megfelelően június hónapjában érvényes, aktív előfizetésük van, függetlenül attól, hogy előfizetési díjukat a Nemzet Kiadóban, vagy a terjesztővállalatnál fizetik,
az előfizetésük díjfizetési időszaka, minimálisan 3 hónap (azaz legalább 3 hónapra szólóan egy összegben befizetett előfizetéssel rendelkeznek),
• magán-előfizetéssel rendelkező természetes személyek,
érvényes előfizetéssel az az előfizető rendelkezik, akinek 2015. június hónapra esedékes előfizetési díja legkésőbb 2015. május 27-ig a Kiadóba beérkezik, illetve díjfizetése alapján szerepelnek a Magyar Posta által 2015. június 10-én átadásra kerülő előfizetői névjegyzékben.

Nem vesznek részt a sorsoláson
céges, közületi előfizetők,
• a Nemzet Lap- és Könyvkiadó, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió dolgozói, közvetlen hozzátartozói és a tiszteletpéldányos előfizetéssel rendelkezők,
a fenti feltételeket nem teljesítő jelenlegi előfizetők.

Az akció ideje:

Az akció 2015. május 2-án kezdődik és 2015. május 27-ig tart.

A nyereményakció menete:

A Magyar Nemzet című napilap 2015. május 2. és 27. között megjelenő lapszámaiban előfizetői felhívást tesz közzé: az akció ideje alatt új megrendelőként előfizető, vagy előfizetésüket megújító magán előfizetők között sorsolást szervez.
A sorsoláson 60 előfizető, összesen 10 millió forint értékű bankkártyát nyerhet.
Az előfizetés megrendelhető a lapban elhelyezett megrendelőszelvény visszaküldésével, a www.mno.hu/elofizetes oldalon, e-mailben: [email protected] vagy telefonon a 06-1/476-2198 számon. A megrendelést követően a Kiadó a befizetéshez számlát/csekket küld, melyet a határidő figyelembe vételével kell a pályázóknak befizetni.
A díjfizetés megkönnyítése érdekében 2015. május 7., 12. és 16-án megjelenő áruspéldányokban csekket helyezünk el.
Postai előfizetők hosszabbítási igényüket a [email protected] címen jelezhetik.

A sorsolás időpontja: 2015. június 12., 10 óra
A sorsolás helye: Magyar Nemzet szerkesztősége, 1087 Budapest, Üllői út 102.

Nyeremények:

10×500 000 Ft és 50×100 000 Ft bankkártyán.
A nyertesek nevét és nyereményüket a Magyar Nemzet című napilap 2015. június 15. és 25. között megjelenő lapszámaiban közöljük, részletekben, alkalmanként 1 db 500 000 Ft értékű és 5 db 100 000 Ft értékű bankkártya nyertesét, így a tíz egymást követő lapszámban megjelenik valamennyi nyeremény nyertese. A nyerteseket levélben is értesítjük, nevüket a Lánchíd Rádió is közli.

Sorsolás:

A sorsolás időpontja: 2015. június 12., 10 óra
A sorsolás helye: Magyar Nemzet szerkesztősége, 1087 Budapest, Üllői út 102.
A sorsolás jellege: nem folyamatos, kézi sorsolás

A sorsolás menete:
A sorsoláson a június hónapban érvényes, legalább negyedéves időszakra szóló előfizetéssel rendelkező magánszemélyek vesznek részt. A sorsolás alap dokumentuma a sorszámozott június havi teljes előfizetői lista, mely 10 001. sorszámtól indul.
A sorsolás kézi sorsolással történik.
A nyertesek sorszámát helyértékenkénti számhúzással, az egyesektől felfelé haladva állapítja meg a sorsolási bizottság. A helyértékszámok kihúzása 0–9-ig rendelkezésre álló számokból történik. Ez alól kivétel a tízezres helyérték, mely esetén a tényleges sorszámtartomány számai vesznek részt.
Elsőként a teljes állományból a 10 db 500 000 forint értékű bankkártya-tulajdonosok sorszáma kerül kisorsolásra, ezt követően az 50×100 000 forint értékű bankkártya-tulajdonosok sorszámai.
A nyertesek nevét és nyereményüket a Magyar Nemzet című napilapban és a Lánchíd Rádióban 10 napon keresztül, részletekben közöljük, naponta 1×500 000 Ft és 5×100 000 Ft értékű bankkártya nyertesét, így a tíz egymást követő lapszámban megjelenik valamennyi nyeremény nyertese. A nyerteseket levélben is értesítjük.

Nyeremények átadása
A nyereményeket a sorsolást követő 90 napon belül adjuk át. Sikertelen átadás esetén, amennyiben az előfizető által a Kiadóval közölt, vagy a Magyar Posta által állományban rendelkezésre bocsájtott téves/helytelen/elégtelen adatok (például rossz cím) miatt következik be, a játékos a nyereményhez való jogát elveszti.
A téves adatszolgáltatásból eredően a Kiadót semmilyen felelősség nem terheli.
A nyeremények átvétele után a Szervező kizár minden felelősséget, illetve kártérítési, kártalanítási igényt a nyereményjátékkal kapcsolatban.

Személyi jövedelemadó
A Kiadó vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését. A hivatalos játékszabály 5. pontjában feltüntetett nyeremények adóterhei Kiadót terhelik.

Vegyes rendelkezések
A hivatalos nyereményakció szabályzat a www.mno.hu/elofizetes oldalon olvasható. A Kiadó fenntartja magának a jogot. hogy a nyereményt nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklámcélokat szolgáló audio-, fotó- és videóanyagokban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.