Elhunyt felesége emlékére táncol John Travolta + videó

A színész egy szívszorító videót tett közzé, ahogy a közös lányukkal táncolva emlékeznek a mellrákban elhunyt Kelly Prestonra.

Forrás: haon.hu2020. 08. 23. 19:10
TRAVOLTA, John
Róma, 2019. október 22. John Travolta amerikai színész a 14. Római Filmfesztiválon 2019. október 22-én. Az október 17. és 27. között tartott nemzetközi mustrán 25 ország 33 produkcióját vetítik, és 17 alkotás verseng a szemle fõdíjáért, a Marcus Aurelius-díjért. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

John Travolta felesége július közepén hunyt el. Kelly mindössze 57 éves volt, két évig küzdött a mellrákkal, de sajnos esélye sem volt győzni – írja a Bors.

A családot rendkívüli módon megviselte a szerettük elvesztése, Ella lányuk, aki 20 éves és a 9 éves kisfiuk, Benjamin maradt édesanya nélkül.

A családban nem ez az első tragédia, Travoltának és feleségének, Kellynek volt még egy gyermeke, Jett, aki autista volt. A fiú 2009-ben hunyt el.

John Travolta és két gyermeke a fájdalom ellenére is igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy az elhunyt szeretteik emléke sose halványuljon el. A tánc például az egyik olyan dolog, amit imádott Kelly, amíg csak élt.

Ezt a táncot John és Ella az ő emlékére lejti:

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

My daughter @ella.travolta and I dancing in memory of momma. One of Kelly’s favorite things, dancing with me.

John Travolta (@johntravolta) által megosztott bejegyzés,

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.