Két évtizede nem csinált ilyen zenét a Metallica + videó

Belehallgathatunk az együttes legújabb albumába, amihez foghatót 1999 óta nem hallhattunk tőlük.

Forrás: beol.hu2020. 08. 06. 14:10
Hetfield, James;
A frontember és ritmusgitáros James Hetfield Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy azt már lapunk is megírta, az S&M2 címet kapta a világ legismertebb metalbandájának, a Metallicának új szimfonikus koncertlemeze/DVD-je, amely augusztus 28-án fog megjelenni.

Most kikerült róla az előzetes, ami a Hardwired… to Self Destruct lemez egyik dalához, a Moth to the Flame-hez készült, és melynek rögzítése a tavaly szeptemberi dupla San Franciscó-i bulijukon készült.

Az előző, S&M névre keresztelt hasonló produkció még 1999-ben jelent meg, így bő két évtizeddel később újra csemegéhez juthatnak azok a Metallica-rajongók, akik nyitottak voltak korábban is a komolyzenei kollaborálásra.

Az albumról már korábban bemutatták a Nothing Else Matters és a All Within My Hands átdolgozását.

A végső produktum a kiadó tervei szerint digitális letöltés, négylemezes vinil, 2 CD-s, DVD és blu-ray verzióban is piacra kerül, sőt lesz egy limitált boksz is, amelyben a vinillemezek színesek lesznek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.