Lekerül a képernyőről a Kardashian család realitysorozata

Jövőre véget ér Kardashianék családi valóságshow-ja, a Keeping Up with the Kardashians.

Forrás: origo.hu2020. 09. 10. 12:07
Peoples Choice Awards - Arrivals - Santa Monica, California, U.S.
Peoples Choice Awards - Arrivals - Santa Monica, California, U.S., November 10, 2019 - Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian and Kim Kardashian (L-R). REUTERS/Monica Almeida - HP1EFBB05BSCQ Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2021-ben, a 20. évaddal véget ér a Kardashian család mindennapjait bemutató realitysorozat, a 2007-ben indult Keeping Up with the Kardashians.

Nem a műsort adó E! csatorna, hanem maguk a családtagok döntöttek így, az erről szóló közleményt Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner és Scott Disick is aláírta.

„Együtt döntöttünk úgy, hogy véget vetünk ennek a roppant különleges utazásnak. Több mint hálásak vagyunk azért, hogy figyeltetek minket az évek során – jó és rossz időkön, boldogságon és könnyeken keresztül, sok kapcsolat és sok gyerek után. Örökké emlékezni fogunk a csodálatos élményekre és a számtalan emberre, akikkel találkoztunk az úton” – olvasható a közleményben.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.