Betörtek Cristiano Ronaldo villájába, a család is otthon volt

A rendőrség már tudja, ki volt az elkövető.

Forrás: origo.hu, MW2020. 10. 09. 13:15
CRISTIANO RONALDO
Torino, 2020. január 6. Cristiano Ronaldo, a Juventus csatára, miután gólt szerzett a Cagliari ellen az olasz elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. január 6-i mérkõzésén Torinóban. MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Marco Fotó: Alessandro Di Marco
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nagyjából 200 eurót érő aláírt Juventus-mezt és néhány kisebb értéktárgyat zsákmányolt az a tolvaj, aki az ötszörös aranylabdás futballista, madeirai villájába tört be – írja az Origo.

Cristiano Ronaldo, a Juventus csatára
MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Marco

Portugál sajtóértesülés szerint a tettest a videófelvételek alapján már sikerült azonosítania a rendőrségnek, keresik, de egyelőre még nem bukkantak a nyomára. A madeirai származású Ronaldo a betörés idején a portugál labdarúgó-válogatottal a spanyolok elleni barátságos mérkőzésre készült.

A tolvaj egy nyitott garázsajtón szökött be a futballista villájába, aztán Ronaldo egyik családtagja tetten érte, és azonnal értesítette a rendőrséget.

Ma lenne nyolcvan éves a Beatles egyik frontembere

Lennon apja már kétéves korában kisétált életéből, anyja csak „át-átsuhant” zaklatott gyermekkorán, nagynénje nevelte fel. Kamaszkora csupa lázadás volt, tizenöt évesen kezdte az amerikai rock and roll zenét játszani, saját képére formálni. Tizenhat éves korában ismerkedett meg a basszusgitáron játszó Paul McCartneyval, akivel azután a rockzene történetének legsikeresebb szerzőpárosát alkották. Hamarosan együttest is alapítottak, amelyhez később csatlakozott a gitáros George Harrison is, a nagy négyesben a dobos Ringo Starr a kemény és sikertelen hamburgi évek után, a befutás küszöbén vette át Pete Best helyét.

A Beatles minden kétséget kizáróan a legnagyobb hatású együttes a könnyűzene történetében. Zenéjükön rajongók és zenészek nemzedékei nőttek fel, Magyarországon egy generáció az ő dalaikból tanult meg angolul. Lennon és McCartney nevéhez olyan klasszikusok fűződnek, mint az A Hard Day’s Night, a Help! a Nowhere Man, azután a Norwegian Wood (This Bird Has Flown), a Ticket To Ride, az All You Need Is Love, a Lucy in the Sky with Diamonds, a Strawberry Fields Forever, az Across the Universe, a Revolution vagy a Come Together – a sort mindenki ízlése szerint folytathatja.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.