Egy tökéletes családi reggel Cristiano Ronaldo módra

Újabb kedves képet posztolt az Instára a világklasszis focista, öröm ránézni a családi fotóra, kimondottan boldog családnak tűnnek.

Forrás: MW2020. 10. 07. 14:40
null
Ronaldo 2019 májusában az olaszországi Turinban a Juventus Atalanta elleni meccse után. Forrás: Loris Roselli/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb kedves családi képet posztolt az Instára a világklasszis focista, aki korábban már többször is hangsúlyozta, hogy számára a család az első.

Ronaldo a legutóbbi bejegyzésen feleségével, Georgina Rodriguezzel és gyerekeivel látható. Az ötszörös aranylabdás játékosnak most van ideje a családra, mert a koronavírus miatt vasárnap elmaradt a Juventus és a Napoli összecsapása – írja a beol.hu.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Good morning! ?❤️ #blessed

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Ronaldo 2019 májusában az olaszországi Turinban a Juventus Atalanta elleni meccse után.
Fotó: Loris Roselli/NurPhoto/NurPhoto via AFP

A futballklasszis szakmai tevékenységéről a hivatalos honlapján tájékozódhatunk, magánéletéről viszont nagyon ritkán posztol instagram oldalán a négy gyermekes édesapa.

Legutóbbi családi idillt bemutató posztja egy wellness-fürdőből érkezett:

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Family Time is the best??❤️

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Korábbi cikkünk ben beszámoltunk arról, hogy eldőlt, hogy a Ferencváros a Puskás Arénában fogadhatja a Juventust és a Barcelonát a BL-ben. Mivel az Európai Labdarúgó Szövetség engedélyezte, hogy a Ferencváros a Puskás Arénában játssza le a Juventus és a Barcelona elleni hazai mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, így meglehet, hogy és a Puskás Arénában lép majd pályára a Fradi ellen.

Egy másik cikkünkben Cristiano Ronaldo bravúrjáról számoltunk be: Svédország ellen ünnepelte a 100. és a 101. találatát a portugál válogatottban. Ezzel az ötszörös aranylabdás az első európai labdarúgó, aki elérte a százgólos álomhatárt, mégsem ő a leghatékonyabb góllövő. Puskás Ferenc, Kocsis Sándor és Gerd Müller gólátlaga is sokkal jobb volt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.