Mégis visszatér Jokerként az Oscar-díjas Jared Leto

Az Oscar-díjas Jared Leto ismét Joker szerepében látható majd Zack Snyder régóta várt filmjében – számoltak be róla hollywoodi hírportálok.

Forrás: MW2020. 10. 26. 8:58
Leto, Jared
London, 2016. augusztus 3. Jared Leto amerikai színész-zenész érkezik az Öngyilkos osztag (Suicide Squad) címû filmjének európai premierjére Londonban 2016. augusztus 3-án. (MTI/EPA/Will Oliver) Fotó: Will Oliver
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leto 2016-ban a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című képregényfilmben alakította a Batman-filmek gonoszát, Jokert. Snyder most készíti a 2017-ben bemutatott Az Igazság ligája című filmje rendezői változatát, amely a hírek szerint jóval hosszabb lesz és tartalmilag is változik az eredeti filmhez képest.

Jared Leto amerikai színész-zenész érkezik az Öngyilkos osztag (Suicide Squad) címû filmjének európai premierjére (MTI/EPA/Will Oliver)

Leto például nem szerepelt az eredeti változatban.

Mióta a produkció a mozikban debütált, rajongók hada próbálta elérni, hogy a Snyder által készített rendezői változatot is mutassák be. Snyder annak idején szinte az egész képregényfilmet leforgatta, csak az utómunka és a vágás volt hátra, amikor lánya öngyilkossága miatt otthagyta a produkciót. A filmet, amelyben Batman, Wonder Woman, Aquaman, Villám, Cyborg és Superman együtt jelenik meg a vásznon, végül Joss Whedon (Buffy, a vámpírok réme, Bosszúállók) fejezte be.

Whedon több jelenetet újraforgatott, és a rajongók szerint a történet eredeti sötét tónusát sokkal könnyedebbre változtatta.

Az HBO által finanszírozott rendezői változat Snyder ígérete szerint sokkal közelebb áll majd a rajongók elvárásaihoz. Korábbi hírek szerint jövőre fogják bemutatni az HBO Max stremaingszolgáltatásában.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Hírességek, akik titokban tartották a gyerekük születését

A hírességek számára manapság tehát igen nehéz bármit is titokban tartaniuk, de azért így is akadnak olyanok, akiknek egy darabig még a gyerekük születését is sikerült. Lássunk néhány párt a sztárvilágból, akik eltitkolták babájuk érkezését!

Kylie Jenner és Travis Scott

2018-ban óriási meglepetés volt az Instagramon – sőt egy ideig a világrekordot is tartotta – az első fotó Jenner kislányáról, Stormi Websterről, egészen addig ugyanis azt sem lehetett tudni, hogy a sztár terhes. Persze ehhez jócskán kellett a család és a barátok titoktartása, de Jenner – és a Kardashian lányok – anyja, Kris Jenner így is egyből ezt kérdezte a családi valóságshow-ban, a Keeping Up with the Kardashians-ben: „El tudjátok hinni, hogy Kylie kijutott a kórházból anélkül, hogy ez valahol megjelent volna?„.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.