Michael Jackson lánya kiadta első önálló dalát

Michael Jackson lánya, a 22 éves Paris Jackson kiadta első dalát. A Let Down című dal és a hozzá tartozó videó péntektől elérhető.

Forrás: MTI2020. 10. 30. 14:30
Jackson, Paris;
Los Angeles, 2019. október 11. Paris Jackson amerikai közéleti személyiség, modell, Michael Jackson néhai amerikai énekes leánya az amfAR (Amerikai AIDS-kutatási Alapítvány) Los Angeles-i jótékonysági gálaestjén 2019. október 10-én. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Paris Jackson Instagram-oldalán már bemutatott a dalból néhány rövid részletet, november közepén pedig a dalt tartalmazó debütáló lemez is megjelenik. A Wilted című lemezen 11 szám lesz hallható.

Michael Jackson és akkori felesége, Debbie Rowe lánya 1998-ban született, az elmúlt években modellként és színészként is dolgozott, emellett egy zenekar tagja is volt.

Paris Jackson amerikai közéleti személyiség
MTI/EPA/Etienne Laurent

Jackson elmondta, kezdetben csak egy szál gitárral zenélt a hálószobájában, majd egy szakítás utáni szívfájdalmából született meg szólóalbuma. Mindig is rajongott a zene iránt és maga is alkotott, de mostanáig vonakodott attól, hogy énekes-dalszerzőnek nevezze magát.

Az általa játszott zenét alternatív folknak nevezi, mely távol áll az apja által képviselt műfajtól. Mint elmondta, az, hogy ő Michael Jackson lánya, hozzáad ahhoz a sebezhetőséghez, amelyet a személyes dalok világ elé tárása jelent.

A Let Down klipjében hosszú fehér ruhában táncolva látható. A videó tükrözi Paris Jacksonnak a horrorfilmek iránti rajongását. Az egyik visszatérő jelenet egy sötét erdőben játszódik, felidézve apja Thriller című világsikerének elemeit.

Michael Jackson fehér flitteres kesztyűje 33 millióért kelt el

Michael Jackson (1958-2009) fehér flitteres kesztyűje, amelyet Victory című 1984-es turnéja alatt viselt a popsztár, 112 ezer dollárért (33 millió forint) kelt el egy szombati poptörténeti árverésen – közölte a Heritage Auctions aukciósház. Egy licitáló 119 ezer dollárt (35 millió forint) fizetett egy ritka 1958-as koncertplakátért, amelyen a rock and roll olyan nagyságai szerepelnek, mint Buddy Holly, Chuck Berry és Jerry Lee Lewis. A tarka plakáttal 16 zenész és zenekar három madisoni (Wisconsin állam) Big Beat-koncertjét reklámozták, a hangversenyen olyan nagy slágereket adtak elő, mint a Peggy Sue, a Great Balls of Fire vagy a Sweet Little 16.

gy 1966-os fekete-fehér poszter, amely a Jefferson Airplane együttes egy San Franciscó-i koncertjéhez készült a pszichedelikus pop-art stílusában, több mint 11 ezer dollárért (3,2 millió forint) talált gazdára. Több mint két tucat licitáló harca tornászta a magasba a Bob Dylan egyik első nagy New York-i fellépésére hívó, kézzel írt 1963-as szórólap árát, amely így 4000 dollárra (1,17 millió forint) szökött fel.

Linda Ronstadt (Heart Like A Wheel) rockénekesnő emléktárgyainak egy csoportját 65 ezer dollárért (19 millió forint) adták el, a legdrágábban – 35 ezer dollárért (10 millió forint) – Yamaha márkájú fekete zongoráját, amelyet San Franciscó-i házába vásárolt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.