Taylor Swiftnek nagy sikert hozott a 2020-as év

A július 24-én megjelent Folklore című album teljes meglepetés volt a rajongók számára.

Forrás: MTI2020. 10. 27. 17:03
Swift, Taylor;
Los Angeles, 2015. augusztus 31. Taylor Swift amerikai énekesnõ megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-án. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: PAUL BUCK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Taylor Swift amerikai énekesnő júliusban megjelent Folklore című albuma az első olyan 2020-ban megjelent lemez, amelyből egymillió példány fogyott az Egyesült Államokban – közölte a Billboard amerikai zenei magazin.

A Folklore az október 22-vel zárult héten lépte át az egymilliós álomhatárt, azon a héten 57 ezer példányt adtak el a korongból.

Swift eddigi nyolc stúdióalbumából mindegyik több mint egymillió példányban kelt el az Egyesült Államokban. A 2007-ben megjelent The Taylor Swift Holiday Collection című karácsonyi lemeze szintén elérte az egymilliós eladott példányszámot.

Taylor Swift amerikai énekesnõ megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére (MTI/EPA/Paul Buck)

A július 24-én megjelent Folklore című album teljes meglepetés volt a rajongók számára. A 30 éves énekesnő mindössze egy nappal a korong megjelenése előtt jelentette be az új hanganyagot.

Megjelenése óta a lemez nyolc héten át uralta a Billboard 200-as listát és jelenleg is ez a listavezető album az Egyesült Államokban.

Swifté volt az egyetlen olyan lemez 2019-ben, amelyből egymillió példányt kapkodtak szét a rajongók. A Lover című korong tavaly augusztusban jelent meg.

Liam Neeson továbbra is Észak-Amerika csúcsán csücsül

A Variety.com cikke szerint Liam Neeson filmjét az előző hétnél több, már 2502 vetítőben játszották, mivel a New York-i kormányzó, Andrew Cuomo engedélyezte, hogy az állam egyes mozijai péntektől korlátozott kapacitással ismét kinyithassanak a metropoliszon kívül.

A Becsületes tolvaj produkciós cége, az Open Road elégedetten nyilatkozott a film bevételéről, mint közleményükben fogalmaztak, bíztak benne, hogy egy akciófilm Neesonnal becsalogatja a közönséget a mozikba, és az eredmény ezt igazolta is, hiszen két egymást követő hétvégén lett listavezető a produkció.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.