Tim Burton sorozatot készítene az Addams Familyből

A szörnyfilmek szakértője az élőszereplős sorozatok világába is betör.

Forrás: hirado.hu2020. 10. 27. 14:37
Burton, Tim;
Róma, 2019. március 28. Tim Burton amerikai rendezõ az olasz David Donatello filmmûvészeti díjak 64. átadási ünnepségén Rómában 2019. március 27-én. A Donatello-díjat a legjobb olasz és külföldi alkotásoknak ítélik oda. MTI/EPA-ANSA/Claudio Peri Fotó: Claudio Peri
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevés testhezállóbb feladat létezik Burton számára, mint A galád család története, így szinte már váratott magára, hogy a filmrendező végre beletenyereljen Addamsék bizarr világába.

Tim Burton amerikai rendezõ
MTI/EPA-ANSA/Claudio Peri

A Deadline értesülései szerint, az már biztos, hogy a felelős produceri munkálatokat ő látja majd el, de elég valószínű, hogy a rendezői székben is helyet foglal majd. A forgatókönyvet, a Smallville írói, Alfred Gough és Miles Millar készítik.

A költségvetésért a Metro-Goldwyn-Mayer felel és természetesen már sorban állnak a jelentkezők, hogy megkaparinthassák maguknak a produkciót, egy bennfentes forrás pedig azt is elárulta, hogy jelenleg a Netflix erre a legesélyesebb.

 

Az élőszereplős sorozat napjainkban játszódik majd, és azt mutatja be, hogy Wednesday miként boldogul a mostani világban, különleges személyiségével.

Az évek során páran már megpróbálták újra meglovagolni az Addams Family 1991 és 1993-as sikerét, inkább kevesebb elismeréssel, de a sötétség nagyágyújának, Tim Burtonnek talán van esélye megütni a mércét.

Ismételten kiosztották a rangos Laurence Olivier-díjakat

A brit színházak a koronavírus-járvány miatt márciusban bezártak, ezért a színházi, opera és tánc kategóriák díjainak tavaszi gáláját el kellett halasztani. A legtöbb színház azóta is zárva tart a szigetországban.

A legjobb színész díját Andrew Scott kapta Noel Coward Present Laughter című darabjában nyújtott alakításáért. A legjobb színésznő trófeáját Sharon D. Clarke-nak ítélték oda Arthur Miller Az ügynök halála című darabjában nyújtott játékáért.

A rendezői díjat Marianne Elliott és Miranda Cromwell vitte el Az ügynök halála színpadra állításáért, amelyben a Loman család tagjainak fontos szerepeit fekete színészekre osztották.

A 80 éves Ian McKellen egyszemélyes előadását, amelyet még a pandémia előtt születésnapja alkalmából adott elő Anglia-szerte, és amellyel helyi színházak számára gyűjtött támogatást, különdíjjal jutalmazták. Így a színész már hetedszer nyerte el az Olivier-díjat.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.