Brie Larson felfedte élete egyik legnagyobb titkát

A Marvel Kapitányt alakító színésznő vallomása sokakat megdöbbentett.

Forrás: hirado.hu2020. 11. 07. 11:24
LARSON, Brie
Los Angeles, 2019. április 23. Brie Larson amerikai színésznõ a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) címû amerikai szuperhõs akciófilm bemutatóján Los Angelesben 2019. április 22-én. Fotó: Etienne Laurent Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szőke szépség nemrég egy interjúban árulta el, hogy önbizalomhiánnyal küzdött. Brie Larson képtelen volt elfogadni önmagát és hosszú időbe telt, hogy megbékéljen a saját testével – írja a People Magazin alapján a Híradó.hu.

Brie Larson amerikai színésznõ a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) címû amerikai szuperhõs akciófilm bemutatóján Los Angelesben
Fotó: Etienne Laurent / MTI/EPA

Nem hiszem, hogy létezik szépségideál. Életem nagy részében küzdöttem azzal, hogy csúnya vagyok és kitaszítottnak éreztem magamat. De komolyan! Hosszú folyamat volt, hogy el tudjam magam fogadni olyannak, amilyen vagyok – mondta Larson.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Current collection, PacSun

Brie (@brielarson) által megosztott bejegyzés,

A színésznő életében a mérföldkő azt volt, amikor végre megértette, hogy senki kedvéért nem kell megjátszania magát és az lehet, aki csak akar.

Brie azt is elmesélte, hogy megdöbbentőnek tartja, milyen sokan képtelenek a tükörbe nézni. Ezért arra törekszik, hogy másoknak is segítsen megérteni, mennyire fontos a pozitív önkép. Mindenki megérdemli, hogy boldog és teljes lehessen az élete.

Megrázó felvételek Diana hercegnő bulimiájáról

November 15-én startol A korona várva várt negyedik évada a Netflixen és a rajongók legnagyobb örömére, a történetszál végre elért abba az időszakba, amikor megismerhetjük Diana hercegnőt és a családba való beilleszkedését. A hercegné köztudottan evészavarral küzdött és a széria készítői mindenképpen szerették volna felhívni a figyelmet a betegség fontosságára és időben való észlelésére, ezért köntörfalazás nélkül, megrázó felvételeken mutatják be a bulimia árnyoldalait.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.