Drámai vallomást tett Majka, még küzd a kórral

Hétfőn újra tüdő CT-je lesz, annak függvényében döntik el, hogy hazamehet-e, Majka több, mint 17 napja beteg.

Forrás: MW2020. 11. 23. 13:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenhetedik fejezetéhez érezett Majka koronavírus-naplója, az énekest jelenleg is kórházban kezelik – írja a szoljon.hu.

Majkát szombaton reggel tesztelték koronavírusra, annak az eredménye még nem jött meg. Holnap újra tüdő CT-je lesz, annak függvényében döntik el, hogy hazamehet-e. A legutóbbi, múlt hétfői felvételen tüdejének tíz százaléka volt gyulladt.

„A lelkemet totál széttépi ez a dolog. Egyik pillanatról a másikra olyan hangulatingadozásom van…

Az embernek alapból feszült az állapota. Az ember tudja, hogy beteg, van egy társadalmi nyomás, ami tíz hónapja van. Látod, hogy az egész világ megállt miatta, sőt, megváltozott.

És emiatt van egy folyamatos stressz az emberen, amit valamilyen módon kezelni kell, és aztán van egy másik része is, ami a bizonytalanság és hogy az ember nem tudja, hogy mi lesz holnap vagy holnapután. Ez kimeríti az ember szervezetét” – mondta Majka. Kiderült, párja, Hajni nem került kórházba, neki otthon kellett szednie a gyógyszereket – idézi a rappert a Ripost.

Korábbi cikkünkben már írtunk arrról hogy Padlóra teszi a koronavírus-járvány a sztárokat. Majka is elkapta a koronavírust, kórházba is került. Jó eredményei miatt azonban orvosai pár nappal később hazaengedték, de nem tartott sokáig az öröme. Majka állapota ismét rosszra fordult, és újra kórházban kötött ki. A szervezete tele van gyulladással, Curtis, a barátja is nagyon aggódik érte Vajna Timinek pedig hónapok után is fájdalmai vannak: A koronavírusos Majka nincs jól, barátja aggódik érte.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.