Egy igazi nagyágyú váltja a botrányos Johnny Deppet

Mads Mikkelsen veszi át Johnny Depp szerepét a Legendás lények és megfigyelésük című produkció folytatásában – jelentette be a Warner Bros. filmstúdió szerdán.

Forrás: MW2020. 11. 26. 10:50
DEPP, Johnny
London, 2020. július 28. Johnny Depp amerikai színész távozik pere újabb tárgyalási napja után a londoni legfõbb királyi bíróságról 2020. július 28-án. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelõs szerkesztõje, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznõt. Fotó: MTI/EPA/Vickie Flores Fotó: Vickie Flores
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Johnny Depp utódját, az 55 éves dán színészt a közönség számos nagy sikerű filmben és a Hannibál című amerikai tévésorozatban is láthatta – írja a beol.hu cikke.

Johnny Depp amerikai színész.
Fotó: MTI/EPA/Vickie Flores

Mikkelsen a Harry Potter-saga fantáziavilágában játszódó filmben Gellert Grinelwaldot, a gonosz varázslót alakítja majd.

Deppnek azért kellett visszaadnia a szerepet, mert októberben elvesztette azt a pert, amelyet rágalmazás miatt indított a brit The Sun ellen, amely „nőverőként’” írt róla. A három hónapos tárgyaláson Depp és volt felesége, Amber Heard is részletekkel szolgált viharos házasságukkal kapcsolatban. A bíróság azonban nem fogadta el a színész bizonyítékait arról, hogy nem bántotta a feleségét.

Depp közben Londonba költözött, hogy részt vegyen a Legendás állatok folytatásának forgatásában, de a bírósági ítélet után, amely kimondta, hogy a bulvárlap nevezheti „nőverőnek” a színészt, a Warner felkérte, hogy távozzon a produkcióból.

Mikkelsen korábban olyan akciófilmekben játszott, mint a Doktor Strange vagy a Casino Royale, de A vadászat vagy a Sarkvidék című drámában is ő volt a főszereplő.

A Legendás lények és megfigyelésük-sorozat Newt Scamander varázslatos kalandjait dolgozza fel, hatvan évvel a Harry Potter-filmek története előtt. A sorozatban számos szereplő megjelenik, akiket a varázslófiú történetében már megismerhetett a közönség.

A Legendás lények 3. epizódját 2022 júliusában mutatják be a mozik. Az ötrészesre tervezett sorozat első két epizódjára 1,5 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők világszerte.

Korábbi cikkünkben megírtuk: Johnny Depp elvesztette a Sun ellen indított rágalmazási perét. A színész nyáron még azt közölte, hogy az eljárással a nevét szeretné tisztázni.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.