Kate Winslet megdöntötte Tom Cruise elképesztő rekordját

Kate Winslet megdöntötte Tom Cruise rekordját az Avatar 2 forgatásán: 7 perc 14 másodpercig volt víz alatt egyetlen levegővétellel – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2020. 11. 13. 16:05
kate winslet
Velence, 2011. szeptember 1. Kate WINSLET brit színésznõ a Carnage címû filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson vesz részt a 68. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon az olaszországi Velencében. A lengyel Roman Polanski rendezte alkotást a szeptember 10-ig tartó fesztivál versenyprogramjában vetítik. (MTI/EPA/Claudio Onorati) Fotó: Claudio Onorati
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rekordot korábban Cruise a Mission: Impossible – Titkos nemzet forgatásán állította be egy hat perces víz alatti felvétellel. Kate Winslet az Entertainment Tonight hasábjain mesélt a rekord megdöntéséről:

A szépséges színésznő egy új területen bizonyított
Fotó: MTI/EPA/Claudio Onorati

Nem olvasok médiát, nincs Instagramom, megpróbálom mindezt kizárni az életemből. Így aztán nem értettem, honnan tud mindenki a hét perces víz alatti felvételről. Mindenki erről kérdezgetett. Nagyon büszke vagyok magamra, ezt még egyszer nem is tudnám megcsinálni. Négy hét nagyon intenzív edzés kellett hozzá egy merülőtartályban, de imádtam az egészet!

A karakteréről csak annyit árult el, hogy egy vízi lényt játszom. A film 2022 decemberében érkezik majd a mozikba.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA érheti el.

Tom Cruise egy év múlva szinte biztosan elhagyja a Földet

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni- olvasható a hirado.hu cikkében. A legfrissebb hírek szerint Tomot 2021 októberében küldik fel az ISS-re a rendező és az űrhajó vezetőjének társaságában, amiről a The Space Shuttle Almanac Twitter oldala számolt be.

A megosztott fotón a különböző országok elkövetkező három évre tervezett útjai láthatóak, melyek között ott szerepel Tom Cruise eddigi leghajmeresztőbb vállalkozása is. Állítólag elég volt egy videohívás ahhoz, hogy meggyőzzék a stúdiót, ahol már elkötelezték magukat a 60 milliárd forintos büdzséjű film mellett.

A hírek szerint már eldőlt az is, hogy a forgatást Elon Musk fogja támogatni a SpaceX nevű vállalatával, így ő szállíthatja az űrbe a különböző felszereléseket és a stáb tagjait. A film koncepciójáról ugyanakkor még lényegében semmilyen konkrét információ nem áll rendelkezésre.

Nem csak Hollywoodnak jutott azonban eszébe, hogy űrmozit forgasson, Oroszország is filmet készít, melynek célja, hogy népszerűsítse az űrutazást és bemutassa az űrhajósok hősiességét. A színészek egy Szojuz űrhajóban jutnak fel a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) 2021 őszén – közölte az Orosz Szövetségi Űrügynökség, a Roszkoszmosz Moszkvában.

Közlésük szerint a film célja, hogy népszerűsítse az űrutazást és bemutassa az űrhajósok hősiességét. Producerként közreműködik Dmitrij Rogozin, a Roszkoszmosz vezetője, valamint a Pervij Kanal állami televízió.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.