Taylor Swift lett ismét tarolt az Amerikai Zenei Díjak átadásán

A gálát vasárnap Los Angelesben tartották meg a járvány miatti szigorú szabályozások mellett.

Forrás: MTI2020. 11. 24. 9:18
Swift, Taylor
New York, 2019. április 24. Taylor Swift amerikai énekesnõ érkezik a Time 100 gálára New Yorkban 2019. április 23-án. Az estélyt a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb emberét bemutató válogatásának tiszteletére rendezték. MTI/EPA/Justin Lane Fotó: Justin Lane
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Taylor Swift idén is tarolt az American Music Awards gáláján:

hatodik alkalommal választották az év művészének, ezen kívül megkapta a pop-rock kategória legjobb női előadójának, Cardigan című daláért pedig a legjobb zenei videóért járó díjat.

A gálát vasárnap Los Angelesben tartották meg a koronavírus-járvány miatti szigorú szabályozások mellett. Swift személyesen nem vett részt a ceremónián, rajongóinak videóüzenetben köszönte meg a támogatást.

A kanadai Justin Bieber három díjat vihetett haza: a legjobb férfi pop-rock előadónak választották, emellett Dan + Shay countryénekesekkel közös 10,000 Hours című daláért az év együttműködése és az év kedvenc country dala elismerést kapta.

The Weeknd kanadai énekes szintén három trófeát kapott: ő lett a legjobb férfi soul-R'nB énekes, After Hours című albumát és Heartless című dalát pedig szintén a legjobbnak választották.

Doja Cat amerikai énekesnő lett az év új művésze és a legjobb női soul-R'nB előadója.

A gálát Taraji P. Henson színésznő vezette egy többnyire üres koncertcsarnokban. A színpadon – és más helyszínekről bejelentkezve – fellépett többek között Justin Bieber, Shawn Mendes, The Weeknd, Katy Perry, Billie Eilish, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Maluma és Megan Thee Stallion.

Az Amerikai Zenei Díjakat 1973 óta adják át. A jelölések a zenészek albumeladásain alapulnak, a győztesekről a rajongók szavazatai döntenek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.