Visszatér a filmvászonra A skorpiókirály

A 2002-es film folytatását Dwayne Johnson és Dany Garcia produkciós cége készíti – közölte a Hollywood Reporter.

Forrás: MTI2020. 11. 11. 14:46
Johnson, Dwayne;
Dwayne Johnson örömmel tér vissza egyik korábbi enigmatikus szerepébe Fotó: Nina Prommer Forrás: MTI / EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Seven Bucks Productions számára a forgatókönyvet Jonathan Herman írja, akinek munkáját Oscar-díjra jelölték a Straight Outta Compton című 2015-ös filmért. A kész alkotást a Universal filmstúdió terjeszti.

Dwayne Johnson örömmel tér vissza egyik korábbi enigmatikus szerepéhez
Fotó: Nina Prommer / MTI / EPA

A skorpiókirály Brendan Fraser Múmia-sorozatának egyik spin-offja volt, melyben Johnson játszotta a főszerepet. Ezúttal azonban a történet már nem a távoli múltban játszódik, Johnson pedig nem a címszerepben lesz ismét látható, de más szerepben feltűnik a filmben.

„A skorpiókirály volt a legelső szerepem mozivásznon, megtisztelő és izgalmas, hogy újraalkothatom és bemutathatom a mitológiai történetet egy teljesen új generációnak”

– mondta Johnson.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.