Ezzel a csodás gyűrűvel jegyezték el Dér Henit

A várandós énekesnő nagyon boldog. Ezt, és csodás gyűrűjét pedig a rajongóinak is megmutatja!

Forrás: MW2020. 12. 04. 14:44
Dr Heni;
Budapest, 2015. február 1. Dér Heni az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal címû televíziós show-mûsor második elõdöntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. január 31-én. MTI Fotó: Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közel két hónapja egy csodás gyűrűvel kérte meg Bakos Gergő a szerelme, Dér Heni kezét! Nem sokkal később a sztárpár azt is bejelentette, hogy bővül a családjuk, ugyanis az énekesnő babát vár. Bár az esküvő ezért még várat magára, Heni szívesen gyönyörködik a csodás ékszerben – írja a Ripost.

Dér Heni. Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

Legújabb fotóján most közelebbről is megmutatta a gyűrűt, ami valóban csodaszép. Rajongói is odáig vannak érte – írja a beol.hu cikke.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

Korábbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy Kevin anyukája újraalkotta a Reszkessetek betörők! híres jelenetét. A színésznő, Catherine O'Hara a Reszkessetek betörők! családanyája TikTokon debütált a 30 évvel ezelőtt bemutatott vígjáték ájulós jelenetének újrajátszásával – írja az Origó.

Korábban arról is hírt adtunk, hogy Drake, Bad Bunny, Dua Lipa és The Weeknd is azok között a sztárok között van, akiknek a zenéjét a legtöbben hallgatták az idén a Spotify streamingszolgáltatón. Bad Bunny vezeti a Spotify toplistáját 8,3 milliárd steaminggel. A legtöbbet streamelt művészek sorában a Puerto Ricó-i énekest Drake, J Balvin, Juice WRLD és The Weeknd követi. A folytatásért kattintson ide!

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy Peter Dinklage mérgező szuperhőst alakít egy remake-ben. A színész szuperhőst alakít a The Toxic Avenger (toxikus bosszúálló) remake-jében – írta meg a variety.com.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.