Gabriela Spanic nem engedi el a táncpartnere kezét

A venezuelai világsztár a Dancing with the Stars szombati döntője után sem engedi el táncpartnere kezét. Menedzserével egyengetik tovább Andrei útját – írja a heol.hu.

Forrás: MW2020. 12. 14. 13:42
null
Mára szinte testvérként szeretik egymást Forrás: Facebook/Andrei Mangra
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gabriela Spanic és Andrei Mangra között találkozásuk első pillanatában szoros kötődés alakult ki, hiszen a fiatal táncos folyékonyan beszél spanyolul. A próbákon és a táncparketten látványosan izzott köztük a levegő, így a venezuelai világsztár rajongói, hamar találgatni is kezdték, hogy vajon több van e köztük szimpla munkakapcsolatnál. Nos, nem is tévedtek olyan nagyot, hiszen

bár szerelemről szó sincs, mára szinte testvérként szeretik egymást.

Mára szinte testvérként szeretik egymást
Fotó: Facebook/Andrei Mangra

A Dancing with the Stars végére az is világossá vált számukra, hogy kapcsolatuk nem ér majd véget azzal, hogy szombat este ellejtik utolsó táncukat. Gabriela Spanic menedzsere ugyanis felfigyelt a tehetséges táncosra és úgy döntött, kezébe veszi jövője alakítását:

„Szeretném folytatni a táncot, és termesztestesen Andrei-jel is fogom tartani a kapcsolatom. Szoros barátság alakult ki köztünk. Ráadásul most az én menedzserem, Daniel Ferrer Cubillán fog neki segíteni, úgyhogy az is lehet, hogy még fogunk együtt dolgozni a jövőben”

- mondta Gaby. A Ripost megkereste Andrei Mangrát is, aki nem titkolja, hatalmas reményekkel vág bele a közös munkába új ügynökével.

„Hihetetlenül hálás vagyok a sorsomnak, hogy mellém sodorta Gabyt, akivel életre szóló szoros barátságot kötöttünk. Fáj most a szívem, hogy hétfőn hazautazik, de a kapcsolatunk nem szakad meg, sőt, ha lehet, még szorosabbra fonódik, mint eddig” – kezdte a fiatal táncos, aki még nem pontosan tudja, mi vár rá új menedzsere mellett, de azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer egy szappanoperában láthatjuk majd Gabriela Spanic oldalán.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Óriási bejelentést tett Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvia veszi hétfő este birtokba az Akusztik színpadát és örvendezteti meg az M2 Petőfi TV nézőit egy igazi unplugged koncerttel. Az A38 Hajón egy merőben más, különleges hangszerelésben szólalnak majd meg a régi nagy NOX klasszikusok is – írja a Ripost.

„Izgalmasnak találom az eredeti dalok áthangszerelését. Előadóként a munkafolyamatot, zenekedvelőként a végeredményt szeretem. Ettől egy sokkal intimebb hangzásvilágot kaphat egy számomra kedves dal. Többé-kevésbé a saját akusztikus produkciónkat állítottuk színpadra, melyet megfűszereztünk az idén indult NOXTALGIA Unplugged Turnénk műsorával„ – mesélte az énekesnő.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.