Óriási bejelentést tett Péter Szabó Szilvia

Örülhetnek az énekesnő rajongói!

Forrás: RIPOST.HU2020. 12. 13. 21:24
Pter Szab Szilvia
Budapest, 2017. február 10. Péter Szabó Szilvia, aki a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben képviselte Magyarországot a NOX együttessel, Az éj után címû dalát adja elõ, a versenyprodukciók mellett külön fellépõként A Dal címû többrészes show-mûsor elsõ elõdöntõjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisának 1-es stúdiójában. A mûsor gyõztese képviseli majd Magyarországot a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon, Ukrajnában, Kijevben. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péter Szabó Szilvia veszi hétfő este birtokba az Akusztik színpadát és örvendezteti meg az M2 Petőfi TV nézőit egy igazi unplugged koncerttel. Az A38 Hajón egy merőben más, különleges hangszerelésben szólalnak majd meg a régi nagy NOX klasszikusok is – írja a Ripost.

Péter Szabó Szilvia, aki a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben képviselte Magyarországot a NOX együttessel
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

„Izgalmasnak találom az eredeti dalok áthangszerelését. Előadóként a munkafolyamatot, zenekedvelőként a végeredményt szeretem. Ettől egy sokkal intimebb hangzásvilágot kaphat egy számomra kedves dal. Többé-kevésbé a saját akusztikus produkciónkat állítottuk színpadra, melyet megfűszereztünk az idén indult NOXTALGIA Unplugged Turnénk műsorával„ – mesélte az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy nagyon jól érezte magát a felvételen:

„Kedves és nagyon profi volt mindenki, de annak ellenére, hogy szuper jó volt újra zenélni, nagyon hiányzott a közönségünk és az a miliő. Ezt nehéz megszokni.”

A Péter Szabó Szilvia Akusztik 2020. december 13-án 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később december 14-én hétfőn, 22:10-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

Home office-ban sütik a mézeskalácsot a segélyszervezetnek a sztárok

A lényeg 2020-ban is változatlan: indul az Országos Adventi Pénzadománygyűjtés a 1353-as adományvonalon.

Idén 25. alkalommal indítja el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet, melyet sokan a szeretet.éhség. mottóról és a beleharapott mézeskalácsszívről ismernek. Az ország mára legnagyobb ünnepi összefogásává vált akciónak egyik legrégebbi hagyománya, hogy a szervezet önkéntesei (sztárok) már az advent előtti hetekben mézeskalácsszíveket készítenek, melyeket a gyűjtés alatt az adományozók kapnak meg köszönetként.

Az elmúlt években ezeknek a szívecskéknek a sütésébe és díszítésébe egyre több ismert ember, sztárok is becsatlakoztak, hogy így segítsenek ráirányítani a figyelmet az induló összefogásra.

2020-ban, a járvány talán legnehezebb szakaszában közös mézeskalácsszív sütésre, díszítésre ugyan nincsen mód, így a segélyszervezetnek ezt a hagyományt is – mint annyi mindent ebben az évben – újra kellett gondolnia.

Az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai komplett mézeskalácsszív készítő szetteket állítottak össze, majd azokat házhoz vitték a sztároknak.

Az ismert emberek a következő napokban folyamatosan készítik a szíveket, majd visszaküldik a segélyszervezetnek. A különleges alkotásokat pedig az adományozók kapják majd meg az adventi időszakban. A mézeskalács díszítő sztárok között idén is ott vannak: Kovács Koko István, Wolf Kati, Gyurta Dániel, Vastag Csaba, Kiss Ramóna, Szabados Ágnes, Iszak Eszter, Nagy Ervin, Mádai Vivien, Kovács Ági, Pindroch Csaba, Katus Attila, Péter Szabó Szilvia.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.