Újabb Oscar-díjat zsebelhet be új filmjével Frances McDormand

Debütált a Nomadland első előzetese, a főszerepben a kétszeres Oscar-díjas Frances McDormanddal (Fargo, Három óriásplakát Ebbing határában) – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2020. 12. 15. 13:34
McDormand, Frances
Los Angeles, 2015. szeptember 21. Frances McDormand amerikai színésznõ a sajtószobában tartott fotózáson, miután átvette a minisorozat vagy tévéfilm legjobb nõi fõszereplõjének és a legjobb minisorozatnak odaítélt kitüntetést az amerikai televíziós Emmy-díjak 67. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. szeptember 20-án. McDormand az Olive Kitteridge címû sorozatban nyújtott alakításával érdemelte ki az elismerést. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: Paul Buck
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Chloe Zhao a velencei filmfesztiválon Arany Oroszlán-díjat nyert, Torontóban pedig közönségdíjat kapott rendezése egy megözvegyült nőről szól, aki a 2008-as pénzügyi válság után felszámolja addigi életét és kocsijába költözve nomádként vág neki Amerikának.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.