Csonka András felkészülhet a korán kelés nehézségeire

Csonka Andrást a koronavírus-világjárvány változtatta éjjeli bagollyá és sorozatfüggővé. Ennek hétfőtől vége – írja online felületén a Ripost magazin.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 01. 31. 18:59
Csonka Andrs
Budapest, 2015. janur 28. Csonka Andrs sznsz a Hogy volt!? cm tv-msor felvteln, az MTVA Kunigunda utcai gyrtbzisnak 7-es stdijban. MTVA Fot: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csonka András február 1-től ébreszti majd a Life TV nézőit Ábel Anita oldalán az Ébredj velünk! címmel induló reggeli műsorban.

Mindezt heti váltásban teszik majd a Holdampf Linda, Hajdu Steve párossal. András utoljára 10 évvel ezelőtt csinált hasonlót, így most fel kell készülnie a korán kelés nehézségeire.

„Tulajdonképpen nem magával a hajnali keléssel van gondom, inkább a korai lefekvéssel, ami az előbbi elengedhetetlen feltétele. A járvány kitörése óta az estéim nagy részét sorozatnézéssel töltöm, amihez nagyon hozzászoktam. Mostantól treníroznom kell magam arra, hogy éjfélkor már ne kezdjek bele még egy epizódba, hiszen hétfőtől legkésőbb fél hatkor ébrednem kell”

– mondta a színész-műsorvezető.

Joshi Bharat is feltűnik az Ébredj velünk!-ben

Az indiai származású műsorvezető-sorselemző szintén komoly szerephez jut majd a Life TV reggeli műsorában. Joshi Bharat minden reggel, a műsor utolsó szegmensében beszélget majd egy-egy hírességgel a tőle megszokott lélekboncolgató módon. Első vendége Rubint Réka lesz.

Az eredeti cikk Csonka András új feladatáról IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.