Gólyahír – Csodás hírt közölt Gájer Bálint

Az énekes két együtt töltött év után, tavaly vette feleségül a barátnőjét, akivel családot alapítanak.

Forrás: MW2021. 01. 31. 11:01
Gjer Blint
Budapest, 2015. február 21. Gájer Bálint a hivatalos fotózáson a Dalfesztivál - A Dal címû televíziós showmûsor második középdöntõjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. február 21-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Bár nagyon boldog, sugárzóan szép kismama, azért megviseli a terhesség. Kimondottan érzékeny a szagokra, sokat émelyeg, különösen a migrénes fejfájások okoznak nehézségeket. Reméljük, mielőbb túl lesz a nehezén” – mondta Gájer Bálint a feleségéről a beol.hu cikke szerint.

Gájer Bálint. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Már alig várja, hogy a karjaiban tarthassa a gyerekét.

„Csodálatos élmény volt először hallani a szívhangját vagy látni őt az ultrahangon. Rövidesen az is kiderül, fiú lesz-e vagy lány”

– tette hozzá az Origo szemléje szerint a Bestnek az énekes, aki a feleségével egyelőre nem gondolkozott neveken.

Korábbi cikkünkben egy szomorú eseményről számoltunk be. Két vesetranszplantáció után hónapokig súlyos betegséggel küzdött a Jászai Mari-díjas Börcsök Enikő, akinek a szervezete éppen a születésnapján adta fel a küzdelmet. Halála előtt az esküvőjükre készült. Párja kezét fogva halt meg a magyar színésznő.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.