Mihalik Enikő komoly terveket szövöget – ebből szeretne élni

A világhírű modell, Mihalik Enikő újra iskolapadba ült. Nagy tervei vannak, melyekről a Ripost online kiadásának beszélt.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 01. 19. 16:25
Mihalik Enikõ
A gyönyörű manökennek a jelek szerint a modelkedésen kívül is vannak tervei Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután a koronavírus-járvány miatt Magyarországon ragadt az egyébként Brooklynban élő Mihalik Enikő, a semmittevés helyett inkább a hasznos időtöltést választotta, és újra iskolapadba ült. Egy neves budapesti suli női szabó szakára iratkozott be. Úgy tűnik,

Kajdi Csaba felfedezettje a modellkedés mellett egy újabb területen is szeretné kipróbálni magát, ami akár kiváló pénzkereseti lehetőség is lehet a számára, ha majd egyszer felhagy a modellkedéssel.

Az Instagram-oldalára feltöltött bejegyzésből az is kiderült, hogy a képzés összesen négy félév, tehát két évig tart, amit mindenképpen szeretne végigcsinálni. Még akkor is, ha időközben vissza kell majd utaznia Amerikába.

„Személyesen vagy online, de be fogom fejezni a kétéves képzést. Az a tervem, hogy saját ötletből készíthessek csodaszép ruhákat a fenntarthatóság és az örök darabok nevében”

– mondta el izgatottan Mihalik Enikő, aki minden percét élvezi a tanulásnak.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A gyönyörű manökennek a jelek szerint a modelkedésen kívül is vannak tervei
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.