Nyertes Zsuzsa az elsők között regisztrált a koronavírus elleni oltásra

A koronavírus elleni védőoltás fontosságára hívja fel a figyelmet Nyertes Zsuzsa. A színésznő és a családja rögtön regisztrált a vakcinára, és remélik, hamarosan meg is kaphatják azt.

Forrás: RIPOST.HU2021. 01. 01. 16:41
Nyertes Zsuzsa
Budapest, 2017. szeptember 13. Nyertes Zsuzsa színésznõ a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Bánki Iván Balázs Béla-díjas film- és tévérendezõ munkásságát idézték meg, aki 1959-tõl 40 évig a Magyar Televízió munkatársa volt. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koronavírus-járvány miatt legnagyobb elővigyázatosság mellett találkozott újra az ünnepek alatt Nyertes Zsuzsa családja. A színésznőnek ez volt az első karácsonya az imádott édesapja nélkül, de a fájdalmas veszteség ellenére az idei ünnepük is szépen alakult – olvasható a Ripost.hu cikkében.

Nyertes Zsuzsa az elsők között regisztrált a koronavírus elleni oltásra
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

„A körülményekhez képest tényleg nagyon szép karácsonyunk volt. Egyetlen ember hiányzott, az imádott édesapám... Az ő elvesztése iszonyatos fájdalom az egész család számára, de ennek ellenére sikerült boldogan, szeretetben megülnünk az ünnepet. Édesanyám nagyon boldog volt, mert a nagyobbik húgom, Juditka el tudott jönni hozzánk Amerikából, ahol matematikusként dolgozik. Mi elhatároztuk, hogy szeretnénk együtt tölteni az ünnepeket, ezért már napokkal karácsony előtt minden családtagunk önkéntes karanténba vonult, én, a lányom, a férjem, a két húgom, a családjuk és az idősebb családtagok is. Szenteste előtt mindenkit leteszteltettünk, és csak akkor mertünk összeülni, amikor kiderült, hogy mindegyikünk eredménye negatív” – mondta el a Ripostnak a színésznő.

Zsuzsáék ennek ellenére nagyon vigyáztak egymásra, főleg az idős családtagokra, akiknek elővigyázatosságból külön asztalnál terítettek meg, de azért így mégis együtt lehettek, ez az öröm pedig mindent felülírt.

„A legnagyobb vágyam, hogy 2021-ben már magunk mögött tudhassuk a koronavírus miatti félelmet. Nem csak a mi családunk, de az egész világ. Szeretném, ha újra aggodalom nélkül átölelhetném az édesanyámat és a szeretteimet. Vágyom arra is, hogy visszatérhessek a színpadra, hiszen ilyen hosszú időt még a lányom, Zsuzsó születése után sem töltöttem távol a közönségtől. Óriási szükségem van rájuk, hiszen abból a két és fél órából, amit egy-egy előadás jelent, napokra feltöltekezik lelkileg az ember. Akárcsak a közönség szeretetéből.

Éppen ezért nem csak én, de az összes családtagom is regisztrált a vakcinára, és mindenki mást is arra biztatok, hogy éljen a lehetőséggel!

Az oltással megfékezhetjük ezt a rémálmot, és fél-egy év múlva talán már újra a régi, megszokott életünket élhetjük. Bár így lenne!” – fogalmazott a népszerű színésznő.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.