Ábel Anita és Csonka András összeszokott párost alkottak + videó

Hétfőn reggel már Ábel Anita és Csonka András ébresztette a Life TV nézőit. Az Ébredj velünk! egyik műsorvezetőnője édesanyaként hozzá van szokva a korán keléshez – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 02. 02. 20:04
null
Jól mutatkozott be a Life TV új napindító műsora Forrás: Videa/Bors (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő reggel debütált a Life TV vadonatúj reggeli műsora, az Ébredj velünk!, amelynek házigazdái, Ábel Anita és Csonka András összeszokott párosként ébresztették a műsor nézőit. A reggel hétkor kezdődő, mintegy két és fél órán át tartó élő adás miatt aznap kora hajnalban keltek a műsorvezetők.

– Iskolás gyermek édesanyjaként már hozzá vagyok szokva a korán keléshez, ráadásul hét évig dolgoztam reggeli műsorban, úgyhogy a hajnali ébredés egyáltalán nem okoz gondot. Sőt, kifejezetten szeretem az ébredező város látványát, s azt, hogy az emberek ilyenkor még nem viselnek „álarcot”

– kezdte a Borsnak az Ébredj velünk! műsorvezetője, Ábel Anita, aki kora reggeli rutinjába is beavatta a Bors munkatársát.

– Az első dolgom átvenni az adásmenetet, közben megiszom az első kávémat, elkészülök, majd az autóban ülve, vezetés közben ráhangolódom a műsorra. Megpróbálok kicsit kikapcsolni, fejben felkészülni és egymagam, csendben lenni, mert a két és fél órás élő adás elképesztő koncentrációt igényel. Akkor és ott kell száz százalékot nyújtanunk, toppon lennünk, de nem csak nekünk képernyősöknek, hanem mindannyiunknak, az egész stábnak, hisz ez nem rólam vagy Bandiról szól, hanem az egész csapatról – magyarázta a népszerű televíziós, akitől műsorvezetőtársa, Csonka András vette át a szót.

– Kimagasló volt az első adás, minden zökkenőmentesen zajlott, olyannyira, hogy úgy éreztem magam, mintha évek óta együtt dolgoznánk a stábbal, Anitáról nem is beszélve

– mondta az 56 éves televíziós-énekes, aki nem hiába, hogy félszavakból is megérti televíziós partnerét.

– Húsz évvel ezelőtt dolgoztunk együtt először, azóta pedig már számtalan közös projektünk volt. Úgy gondolom, hogy nagyon jól kezeljük egymást, s olyan, mintha évek óta együtt ébresztenénk az embereket – fűzte hozzá nevetve Csonka Pici, aki nem tagadja: ha a műsorvezetéssel nem is, a korán keléssel azonban akadnak problémái.

Jól mutatkozott be a Life TV új napindító műsora

– A pandémia alatt a feje tetejére állt az életem, no és persze az alvási szokásom. Az utóbbi időben hajnali egy-kettőnél hamarabb nem kerültem ágyba, így a korán keléssel most minden eddiginél jobban meggyűlt a bajom. Bár az elmúlt egy hétben próbáltam felkészülni és egy kicsit „ráedzeni” az ébresztőre, korán lefeküdni és reggel kelni, de be kell látnom, hogy a hajnalban kelés sosem lesz a kedvencem.

Az eredeti cikk érdekes képekkel, IDE kattintva tekinthető meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.