Csak A Dal 2021-ben: formabontó Karthago produkció

Szombaton ismét a hazai zenei élet nagyjai lépnek fel A Dal 2021 harmadik válogatójának extra produkciójában.

Forrás: MTVA Sajtó és Marketing Iroda2021. 02. 11. 14:41
null
A Dal 2021 harmadik válogatójának extra produkciója Fotó: Dancs Enikő Bianka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton ismét a hazai zenei élet nagyjai lépnek fel A Dal 2021 harmadik válogatójának extra produkciójában. A dalválasztó műsor 10. évada bővelkedik a különlegességekben és a szenzációs összeállításokban. Nem lesz ez másként a következő adásban sem, amelyben a legendás Karthago rockzenekar – rendhagyó módon – vendégfellépővel lép színpadra.

A több mint 40 éve változatlan formációval zenélő együttes Vastag Csabával énekel majd a jubileumi műsorban. A Duna Televízió nézői egyedülálló élő show-nak lehetnek szem- és fültanúi február 13-án 19.35-től, amelynek során az is kiderül, hogy a 10 versenyző dalból melyik 5 jut tovább az elődöntőbe.

A Dal 2021 harmadik válogatójának extra produkciója a legendás Karthago rockzenekar, akik Vastag Csabával lépnek fel közösen
Fotó: Dancs Enikő Bianka

A műsorral kapcsolatos kulisszatitkokért és exkluzív interjúkért érdemes az M2 Petőfi TV-re kapcsolni közvetlenül A Dal 2021 adása után. A Dal Kulisszában 21.50-től az előadók és a zsűri tagjai is reflektálnak a show-ban látottakra, valamint számtalan érdekességgel szolgálnak majd a produkciókról.

A Dal 2021 – március 13-ig szombatonként 19.35-től a Duna Televízió műsorán!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.