Debreczeni Zitát nem zavarja, hogy megváltozott a külseje

Debreczeni Zita ma már egy negyvenéves családanya, de egyáltalán nem zavarja őt, hogy a szülés óta teljesen átalakult a teste – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 02. 23. 19:41
null
Zita és Gianni 2014 decemberében vállalták fel a kapcsolatukat Forrás: Bors archív - Mediaworks
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Januárban ünnepelte a negyvenedik születésnapját Debreczeni Zita. Az egykori fotómodell élete nagyot változott az elmúlt időben, ami rajongói szerint a csinos édesanya külsején is meglátszik.

Tavaly augusztus 28-án délután öt órakor született meg Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni első közös gyermeke, Gianfranco Máté, akinek érkezésével nagyot fordult a szülők élete.

Noha Zita és Gianni előtte sem verték nagy dobra a magánéletüket, amióta gyermekük született, minden eddignél jobban visszavonultak a nyilvánosság elől.

Rajongóik csak ritkán nyernek betekintést a mindennapjaikba, éppen ezért Zita követői igencsak meglepődtek, amikor meglátták az édesanya szülés utáni alakját. Noha Zita sosem tagadta, hogy több mint húsz kilót hízott a várandóssága alatt, amiből aztán tizet időközben sikerült is leadnia, mégis teljesen ki van békülve az alakjával, s azzal, hogy a teste átalakult.

Zita és Gianni 2014 decemberében vállalták fel a kapcsolatukat
Fotó: Bors archív – Mediaworks

Rajongói közül többen is megjegyezték, hogy Debreczeni Zita szemmel láthanóan „megasszonyosodott”, ám ez az egykori modellt cseppet sem zavarja, sőt.

Mindenki azt mondja, hogy megasszonyosodtam. Az egész testem átalakult, de gondolom, majd valamennyire visszalakul... idővel

– írta az Instagram oldalán a feleség, aki egyáltalán nem bánja, hogy elveszette modelles külsejét, és drasztikus diétába sem szeretne belekezdeni csak azért, hogy visszanyerje a várandósság előtti formáját.

Debreczeni Zita megújult külsejét IDE, míg a Bors eredeti cikkét IDE kattintva tekintheti meg!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.