Gyógyszert szed súlyos tünetére a koronavíruson átesett színész!

Nagy Sanyi novemberben kapta el a koronavírust és bár enyhe tünetei voltak, maradványtünetként magas vérnyomással küzd.

Forrás: RIPOST.HU2021. 02. 13. 9:14
Nagy Sndor
Budapest, 2013. szeptember 2. Nagy Sándor fõszereplõ énekel a Madách Színház következõ bemutatójáról, Bolba Tamás–Galambos Attila–Orosz Dénes–Szente Vajk–Szirtes Tamás Poligamy címû romantikus musicaljérõl tartott sajtótájékoztatón a budapesti Vamba terasz színpadán 2013. szeptember 2-án. Bemutató október 26-án. MTI Fotó: Földi Imre Fotó: Földi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Sanyi még novemberben kapta el a koronavírust és bár enyhe tünetei voltak, maradványtünetként magas vérnyomással küzd. Nagy Sanyi csütörtök reggel a Life TV Ébredj velünk! című műsorának vendége volt, ahol a beszélgetés elején elárulta, sajnos nem úszta meg a koronavírus-fertőzést maradványtünet nélkül – olvasható a Ripost cikkében.

A színész még novemberben fertőződött meg és akkor csak enyhe tünetei voltak, de a betegség utóhatása miatt most gyógyszert kell szednie. Sanyinak ugyanis magas lett a vérnyomása – árulta el a Life TV műsorában.

A videót ide kattintva nézheti meg.

Csepregi Éva ezért oltatná be magát a koronavírus ellen

A népszerű énekesnő már átesett a fertőzésen, azonban ez nem jelent védelmet a vírus ellen.

Csepregi Éva szerint az egyetlen lehetőségünk, hogy visszakaphassuk a régi életünket, az a védőoltás. A Neoton Família dívája már korábban átesett a koronavírus-fertőzésen, azonban ez nem jelent számára védelmet, így szeretne élni az oltás lehetőségével.

„Idén az orvosom javaslatára az influenza elleni védőoltást is beadattam, pedig az elmúlt években nálam ez kimaradt. Bár a koronavírus-fertőzésen már átestem, úgy hallottam, hogy ez csak egy ideig jelent számomra védelmet a vírus ellen, így állok elébe. Szerintem a régi életünket csak úgy kaphatjuk vissza, ha beoltatjuk magunkat!” – fogalmazott a Ripostnak Csepregi Éva, aki már nagyon szeretne újra színpadon állni, és szórakoztatni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.