Japán remake készült A kocka című sci-fi horrorból

Japán remake készült A kocka című kis büdzsés, de annál nagyobbat szólt kanadai sci-fi horrorból. Legtöbbször ázsiai filmeket dolgoznak fel Amerikában, ilyen például A kör, Az átok vagy a Nem fogadott hívás, ezúttal viszont fordult a kocka. A filmhez már az első előzetest is bemutatták – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 02. 07. 11:55
null
Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vincenzo Natali 1997-es rendezésében hat ember találja magát a címszereplő rejtélyes konstrukcióban, ahonnan halálos csapdák közt kell élve kijutniuk. Natalit a japán verzió kreatív tanácsadójának is felkérték.

Az október 22-én debütáló japán filmet Shimizu Yasuhiko rendezte, a főbb szerepeket pedig Suda Masaki, Okada Masaki, Tashiro Hikaru, és Saito Takumi formálják meg.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Magyarul csap össze Godzilla és King Kong

A film, mint hivatalos szinopszisából is kiderül, egyszerre közvetlen folytatása a Kong: Koponya-sziget és a Godzilla II. – A szörnyek királya című filmeknek:

Godzilla nemrég legyőzte a többi titánt, és aki életben maradt, az mind engedelmes szolgája lett. De a Koponya-szigeten élő magányos óriás, Kong nem tartozik a hordába. És a 70-es években lezajlott, szerencsétlen végű expedíció óta csak egyre nagyobb és erősebb lett.

A film, mely a Warner többi nagy szuperprodukciójához hasonlóan egyszerre érkezik mozikba és az HBO Max műsorára, jelen állás szerint március 26-án debütálhat. Adam Wingard (You’re Next, The Guest) rendezésében a főbb szerepeket Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Kyle Chandler és Demián Bichir formálják meg.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.