Julia Roberts csak így volt hajlandó szerepelni a Jóbarátokban

Minden Matthew Perry alkalmasságán múlott.

Forrás: hirado.hu2021. 02. 03. 10:17
null
A színésznő nem könnyítette meg a stáb dolgát, amikor csatlakozott a sorozathoz Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színésznő nem könnyítette meg a stáb dolgát, amikor csatlakozott a sorozathoz. Julia Robertset a Chandlert alakító Perry kérte fel, hogy játsszon a Jóbarátokban, de ő csak egy feltétellel vállalta – írja a CNN.

A legendássá vált széria készítői mesélték el, hogy a Micsoda nő sztárja egy többoldalas kvantumfizikáról szóló esszét kért Matthew-tól a szereplésért cserébe.

Elképesztően izgalmas volt, hogy a 90-es évek egyik leghíresebb színésznője játszana a sorozatunkban, így mindent megadtunk Perrynek, hogy sikerüljön összehozni a kérést. A komplett írócsapatunkkal együtt végül megírták az értekezést a kvantumfizikáról, Matthew még aznap elfaxolta neki, és hát nem árulunk el titkot, sikerült lenyűgözni Juliát.

Roberts mellett számos hollywoodi sztár vendégszerepelt a Jóbarátokban. Feltűnt többek között Bruce Willis, Brad Pitt, Winona Ryder, Tom Selleck, Reese Whiterspoon vagy éppen George Clooney.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Hatvankét évesen újra Macskanő lenne Michelle Pfeiffer

Nagyszerű Macskanő volt az 1992-es Batman visszatérben Michelle Pfeiffer, de akkor még csak harminchárom éves volt. Azóta neves pályatársak kapták meg későbbi Batmen-filmekben Catwoman szerepét. Halle Berry és Anne Hathaway is macskajelmezbe bújt, hogy hol harcoljon, hol elcsábítsa a főhőst, és 2022-ben Zoe Kravitz, Lenny Kravitz lánya kapja a szerepet. Vicces, hogy Zoe a gyerekeknek szánt Legós verzióban már kölcsönözte a hangját Macskanőnek.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.