Megható vallomást tett a kisbabájáról Dér Heni

Az énekesnő már nagyon várja, hogy a kezében tarthassa a kisfiát, Benit. Ám addig álmában találkozik a csöppséggel.

Forrás: RIPOST.HU2021. 02. 17. 18:44
Dr Heni;
Budapest, 2015. február 1. Dér Heni az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós show-műsor második elődöntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. január 31-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dér Heni alig várja, hogy kezében tarthassa a kisfiát! Az énekesnőt és a férjét már csak pár hét választja el ettől, ám addig is minden időt kihasználnak, hogy még szebbé tegyék a babavárás pillanatait. Éppen ezért Heni részt vesz egy online szülésfelkészítőn is, ami miatt még közelebbinek érzi magát kisfiához – olvasható a Ripost cikkében.

„Egyre jobban várom a pillanatot, hogy megszüljek és az utána következő időszakot. Mostanában sokszor álmodom Benivel, vagy hogy épp szülünk, vagy hogy már pár éves, vagy hogy fürdetem... Húsz karácsony sem ér fel ezzel a várakozással” – fogalmazott az Instagram-oldalán Dér Heni, aki egy titkos esküvőn fogadott szerelmének örök hűséget, még kisbabája születése előtt.

Maszkban mondta ki a boldogító igent

Bár a koronavírus-járvány miatt több családtag sem tudott részt venni az énekesnő esküvőjén, ráadásul maszkban kellett az oltár elé állnia, ennek ellenére élete egyik legboldogabb napjának tekinti ezt Heni.

Dér Heni az Eurovíziós Dalfesztivál – A Dal című televíziós show-műsor második elődöntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. január 31-én. (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

„Az esküvőt megelőző héten koronavírusosak lettek a szüleim, így online közvetítéssel, a vajdasági konyhájukból nézték végig zokogva a ceremóniát. És mivel ők nem tudtak jönni, a nagypapámat sem tudták elhozni, és Gergő nagymamája sem hagyhatta el az otthonát. Az apukám helyett a húgom vezetett be a hivatalba” – árulta el Dér Heni a Story magazinnak, akinek a fehér maszkáján az igen felirat szerepelt, amit az első hitvesi csókhoz húzhattak csak le.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ezzel a csodás gyűrűvel jegyezték el Dér Henit

A várandós énekesnő nagyon boldog. Ezt, és csodás gyűrűjét pedig a rajongóinak is megmutatja!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.