Megkapta a védőoltást a magyar sztárszínész, videóban üzent

Az 51 éves Hevér Gábor színművész az AstraZeneca vakcinát kapta meg csütörtökön.

Forrás: RIPOST.HU2021. 02. 27. 15:47
Hevr Gbor
Budapest, 2013. március 21. Hevér Gábor Antonio szerepében William Shakespeare A velencei kalmár című komédiájának próbáján Budapesten, a Nemzeti Színházban 2013. március 21-én. A darabot március 22-én mutatják be Mohácsi János rendezésében. MTI Fotó: Földi Imre Fotó: MTI/Földi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 51 éves Hevér Gábor színész egy videóban mesélte el, hogyan érzi magát, miután megkapta az AstraZeneca koronavírus elleni védőoltást – olvasható a Ripost cikkében.

„Túl vagyok rajta, fájni nem fájt, nem volt azonnali mellékhatás. Várakozunk, én AstraZenecát kaptam. Azt mondják, hogy mára vagy holnapra picit be fogok lázasodni, majd kiderül” – üzent Hevér egy Instagramra feltöltött videóban, majd később újra jelentkezett.

Hevér Gábor egy videóban mesélte el, hogyan érzi magát, miután megkapta az AstraZeneca koronavírus elleni védőoltást.
Fotó: MTI/Földi Imre

Elmondta, szerencsére a láz elkerülte!

„Jelentem, elmúlt az első tíz óra! Azon kívül, hogy pusztító fáradtság vett erőt rajtam ma, semmilyen mellékhatásról nem számolhatok be, de a fáradtság vélhetően a jó időnek is köszönhető. Láz sehol, fájdalom sehol, úgyhogy reménykedünk a holnapi napban is, de majd jelentkezem” – üzent a színész.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Bayer Zsolt megkapta a kínai vakcina első adagját

„Ma megkaptam a kínai vakcina első adagját!” – ezzel a címmel töltött fel Bayer Zsolt, lapunk publicistája egy fotót a blogjára, amelyen háziorvosa éppen a kínai Sinopharm-vakcina első adagját adja be neki.

Bayer Zsolt elmondta, hogy már az első napon regisztrált az oltásra, és mivel krónikus beteg, már sorra is került.

– A múlt héten hívott fel a háziorvosom, hogy megkaphatom – fejtette ki a publicista, hozzátéve: – Én az orosz vakcinát szerettem volna, de arra várni kell, úgyhogy nyugodtan jöhetett a kínai.

Bayer Zsolt arról is beszélt, nem osztja a kínai vakcinával kapcsolatos szkeptikus véleményeket, sőt egyenesen felháborítónak tartja őket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.