Meglepő dolgokat tartanak a hűtőjükben a sztárok

Azt gondolnánk, hogy a sztárok többsége más ételeket és italokat fogyaszt, más alapanyagokat használ, mint az átlagemberek, de ők is ragaszkodhatnak egy-egy márkához, nekik is meglehetnek a maguk berögződései az étkezés terén. Mi az, amit állandóan megtalálhatunk Gordon Ramsay hűtőjében? Miről nem hajlandó lemondani Dwayne Johnson vagy Kylie Jenner – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 02. 11. 10:50
sztárok
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gordon Ramsay

Mit rejthet a világ egyik legismertebb séfének, sztárszakácsának hűtője? Tojás mindig van nála otthon – mert szerinte nincs szexibb annál, ha egy férfi reggelire tökéletes rántottát készít a szerelmének –, de a parmezán vagy a humusz sem hiányozhat a háztartásból, mindkettőt tökéletes alapanyagnak tartja. Amiből pedig bármikor képes inni, az a rozé pezsgő, azt is mindig tart otthon a saját bevallása szerint – derült ki a Men's Journal videójából.

Dwayne Johnson

A Szikla hatszor-hétszer is eszik egy nap, többek között tojás, csirke, hal, zabpehely, krumpli és brokkoli fér bele az étrendjébe, természetesen az is pontosan kimérve. A teste karbantartásához kemény munkára és fegyelemre van szükség, de olykor enged magának egy-egy szabadnapot: egy alkalommal 150 napnyi diéta után négy pizzával, tizenkét palacsintával és huszonegy brownie-val jutalmazta meg magát:

Nemrég az Instagramon azt is megosztotta, hogy szerinte a két legjobb összetevő egy éjszakai lazuláshoz a sushi és a saját készítésű tequila:

Kylie Jenner

Gyorskaják és rágcsa – nagyjából ezek Jenner gyengéi, gyakorlatilag mindent megeszik, amitől a gondos szülők óvják a gyerekeiket. Rendszerint növényi italokkal, kávéval vagy teával kezdi a napját, de aztán jócskán elszalad vele a ló: nagy nasizóként a chipset, a kréker kekszeket sem veti meg, snackautomából is magához vesz bármit. Odáig van az In-N-Out nevű gyorsétteremlánc dupla cheeseburgeréért hagymával, a terhessége alatt heti egyszer biztosan rendelt tőlük. A teljes napi étrendjéről és kislánya, Stormi étkezési szokásairól hosszabban beszélt itt:

Alicia Silverstone

A Spinédzserek egykori sztárja már több mint tíz éve vegán életmódra váltott, úgy érzi, hogy a körmei is erősebbek, a bőre is szebb azóta. A színésznő a kertjében termeszt zöldségeket és fűszereket, amelyekből a fiával együtt főznek, sokszor leveseket. Szívesen készít brownie-t cukkiniból, és odáig van a tofuért mint alapanyagért: kirántja, megsüti, felhasználja pudinghoz. A hűtőjét itt mutatta meg:

A teljes, eredeti cikket ITT érheti el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.