Rá sem lehet majd ismerni új filmjében Emma Stone-ra

Az igazán hatásos külső érdekében a stylistok láthatóan kitettek magukért.

Forrás: hirado.hu2021. 02. 18. 13:31
null
Az Oscar-díjas színésznőt legközelebb Szörnyella de Frász szerepében láthatjuk Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Oscar-díjas Emma Stone-t legközelebb Szörnyella de Frász szerepében láthatjuk és az igazán hatásos külső érdekében a stylistok láthatóan kitettek magukért, ugyanis a Kaliforniai álom sztárja jóformán teljesen felismerhetetlen lett a Disney által kiadott legfrissebb poszteren – írja az ET Online.

Az Oscar-díjas színésznőt legközelebb Szörnyella de Frász szerepében láthatjuk
Fotó: Flickr

A 101 kiskutya remake ezúttal Szörnyella fiatal korára fókuszál és egészen az 1970-es évek Londonjáig repítenek majd vissza bennünket a május 28-i premieren. A film punk-rock hangulatú lesz és megismerjük a Disney főgonosz hátterét, valamit azt is, miért vonzódik annyira a kölyökkutyák, pontosabban a dalmaták bundája iránt.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Walt Disney Studios (@disneystudios) által megosztott bejegyzés

Stone két csatlósát Joel Fry (Trónok harca) és Paul Walter Hauser (Cobra Kai) alakítja majd, de Emma Thompson is játszik a készülő moziban. Az ő szerepének „köszönhetően” ismerhetjük meg Szörnyella ma is ismert kegyetlen valóját.

A Disney előszereplős törekvései nem mindig arattak osztatlan sikert a rajongók körében, de kíváncsian várjuk, ezúttal sikerült-e megütniük a mércét, és hogy Emma Stonenak sikerül-e Glenn Close nyomába érnie.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Mindenkit felcsigázott Az igazság ligája legújabb előzetese!

A 2017-es szuperhősmozi nem aratott nagy sikert sem a rajongók, sem pedig a kritikusok körében, így nem meglepő, hogy a Warner engedélyt adott Zack Snyder rendezőnek, hogy elkészítse Az igazság ligája újravágott változatát a saját elképzelései szerint. A rendező már négy évvel ezelőtt is hozzáfogott a munkálatoknak, de lánya halála miatt, menet közben kiszállt a produkcióból és Joss Whedon fejezte be a művet, aki merőben másképpen valósította meg a filmet, mint ahogyan azt Snyder eredetileg megálmodta – írja a Variety.

Azt nem tudni, hogy a közvélemény nyomására-e, de a stúdió végül engedett és elkezdték a „Snyder-cut” munkálatait. A közel négy órásnak ígérkező moziban nem csak jeleneteket vágtak újra, hanem többet újra is forgattak, de kerültek bele teljesen új felvételek is.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.