Salma Hayek nem a pénzéért ment hozzá milliárdos férjéhez

Salma Hayek sokak szerint csak a pénz miatt ment hozzá a milliárdos François-Henri Pinault-hoz, erre is reagált egy friss interjúban – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 02. 18. 12:15
HAYEK, Salma
Berlin, 2020. február 26. Salma Hayek mexikói színésznõ a The Roads Not Taken címû versenyfilmjének vetítése alkalmából tartott sajtótájékoztatón a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2020. február 26-án. MTI/EPA/Omer Messinger Fotó: Omer Messinger
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Salma Hayek volt a legutóbbi vendég Dax Shepard podcastjában, az Armchair Expert-ben, ahol arról is beszélt, hogy 2009-ben miért ment hozzá François-Henri Pinault-hoz – aki egyébként nem éppen filmsztár alkat, ellenben ma már 42 milliárd dollárnál is több az összvagyona. (A Forbes szerint 2021. februárjában nagyjából 42,3 millárd dollár.)

Salma Hayek
Fotó: MTI/EPA/Omer Messinger

Shepard elismerte, hogy annak idején ő is azt gondolta, hogy Hayek csak a pénzért házasodott, mire a színésznő elmondta, hogy sokan így hitték, de őt ez soha nem érdekelte. „Az a helyzet, hogy a képeken nem látszik a kisugárzása, hogy milyen egy varázslatos ember. Engem sokkal jobb emberré tett, jó és egészséges irányba fejlődtem mellette” – mondta Hayek.

A pár 2006-ban talált egymásra, majd 2009-ben Valentin-napon házasodtak össze, egy 13 éves lányuk van.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Salma Hayek alig hiszi, hogy 52 évesen szuperhős lett

A koronavírus miatt szintén késlekedő, Chloe Zhao rendezésében készülő The Eternals új színt hoz majd a szuperhős-filmek világába. Az alkotás Jack Kirby képregénye alapján készül, mely az Örökkévalókról szól, olyan emberi lényekről, akik sokkal tovább élnek a földieknél, és elképesztő képességekkel rendelkeznek. Őket egy földönkívüli faj hozta létre kísérletezéseik, és az úgynevezett kozmikus energia felhasználásával. Közülük származik egyébként a Bosszúállók gonosza, Thanos is – írja a hirado.hu.

Az Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Kit Harington, Ma Dong-seok, Gemma Chan, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry és Haaz Sleiman főszereplésével készülő moziról, most Salma Hayek nyilatkozott a Varietynek, aki saját bevallása szerint sosem felejti majd el ezt a szerepet.

– Erőt adott! És igazán meghatott! Pályafutásom elején azt mondták nekem, hogy ilyen velem sosem történik majd meg. Most azonban itt van egy mexikói származású színésznő… Nem csak a jelmez teszi, most jogot kaptunk arra, hogy mi is szuperhősök legyünk. Itt vagyok 54 évesen, és épp ezért ez különösen megindító, de nem csak nekem, hanem a különféle sztereotípiák miatt is – fejtette ki Salma, aki sosem gondolta volna, hogy alacsony termete miatt a filmes szakmában egyszer belőle is lehet szuperhős, azt pedig pláne nem, hogy 54 évesen alakíthatja egy Marvel-hős, Ajax karakterét.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.