A Senki című akcióthriller vezeti az amerikai kasszasikerlistát

A produkciót jól fogadta a kritika és a közönség is.

Forrás: MTI2021. 03. 30. 14:28
null
Bob Odenkirk egy visszafogott temperamentumú elővárosi apukát alakít, aki kíméletlen bosszúhadjáratot hirdet Forrás: Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szolid 6,7 millió dolláros bevétellel a Senki című akcióthriller vezeti a hétvégi mozis kasszasikerlistát az Egyesült Államokban.

Az Ilya Naishuller rendezte thrillerben Bob Odenkirk alakít egy visszafogott temperamentumú elővárosi apukát, aki kíméletlen bosszúhadjáratot hirdet, miután betörnek az otthonukba.

A produkciót jól fogadta a kritika és a közönség is. A 16 millió dollárból forgatott filmre további 5 millió dollár értékben váltottak jegyet a világ többi részén, így már premierhétvégi bevétele megközelítette a gyártási költségeket.

Bob Odenkirk egy visszafogott temperamentumú elővárosi apukát alakít, aki kíméletlen bosszúhadjáratot hirdet
Fotó: Youtube

Bár a Senki könnyedén megnyerte a bevételi versenyt a nyitva tartó mintegy 2500 amerikai vetítőteremben, a hétvége igazi győztese a Godzilla vs. Kong, amelyre 28 országban 121 millió dollárért váltottak jegyet, csak Kínában 70,3 millióért, ami ott az eddigi legnagyobb nyitóhétvégi bevétel egy nem helyben gyártott film esetében. A szörnyfilm szerdán debütál az Egyesült Államokban.

Az elmúlt hetek listavezetője, a Raya és az utolsó sárkány 3,5 millió dolláros bevétellel a második helyre csúszott vissza a kasszasikerlistán. A négy hete futó animációs film eddig 28 millió dollárt hozott az amerikai mozikban és 82 millió dollárt globálisan.

Harmadik helyen 2,5 millió dollárral a Tom és Jerry végzett, az egészestés élőszereplős-animáció hibrid öt hét alatt 37 millió dollár bevételt hozott. A Chaos Walking című film scifi-fantasy 1,18 millióval 11,3 millió dollárra növelte eddigi bevételét. Ötödik helyen a The Courier című hidegháborús dráma futott be a hétvégén kereken egymillió dolláros jegyárbevétellel.

Pierce Brosnan szuperhősfilmben játszik Dwayne Johnsonnal

Pierce Brosnan a Black Adam című szuperhősfilmben Dwayne Johnsonnal játszik együtt – számolt be róla a The Independent online kiadása.

A 67 éves Brosnan, aki korábban négy James Bond-filmben alakította a főhős titkos ügynököt, ezúttal Doctor Fate karakterét ölti magára. A DC képregényuniverzumban Doctor Fate az Igazság Társaságának alapító tagja.

Brosnan csatlakozásáról Johnson számolt be a Twitteren.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.