Ausztrál reklámban bukkant fel az Omega egyik leghíresebb dala + videó

Az élet eseménydús egy ausztrál bank reklámja szerint, miközben a háttérben az Omega: Gyöngyhajú lány című örökzöld slágere szól – írja a tenyek.hu.

Forrás: TÉNYEK2021. 03. 07. 20:52
KÓBOR János
A frontember úgy érzi, hogy mai szemmel nézve is erős csapat az Omega Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mindennapi felfedezést tett a kecsup.hu, miszerint egy ausztrál bank, a Westpack Banking a Life is eventful, azaz az Élet eseménydús című reklámjának hátterében az Omega: Gyöngyhajú lány dala szól magyarul. Az ausztrálok vélhetően semmit sem értenek az érzelmeikre ható banki reklám zenei aláfestő dalából, de a reklám készítőit ez sem tántorította el attól, hogy felhasználják a magyar slágert.

A Gyöngyhajú lány egyébként nem először tesz szert nemzetközi ismertségre. Korábban Kanye West amerikai rapper használta fel engedély nélkül egy részletét a New Slaves című számához, majd évekig pereskedett Presser Gáborral, a szám zeneszerzőjével és társaival, míg végül a felek peren kívül megegyeztek egymással. A Gyöngyhajú lány ezenkívül szerepelt Jonah Hill első játékfilmjének, a Mid90s-nak az előzetesében is.

Borítókép: Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.