Beoltották Pelét a koronavírus ellen

Megkapta a koronavírus elleni védőoltást Pelé, a világ egyik leghíresebb labdarúgója.

Forrás: MTI2021. 03. 03. 10:16
PEL
Budaörs, 2014. március 26. A brazil Pelé, háromszoros világbajnok labdarúgó a Tesco budaörsi áruházában, ahol hivatalosan is elindította a nevével fémjelzett sportszervásárlási akciót 2014. március 26-án. MTI Fotó: Illyés Tibor Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 80 éves, háromszoros világbajnok egykori játékos ezt maga jelentette be a közösségi oldalán közép-európai idő szerint szerda hajnalban.

„A mai nap felejthetetlen – megkaptam a vakcinát” – írta a sportember az Instagramon. Pelé hozzátette: a világjárványnak nincs vége, így mindenkit továbbra is arra kér, mosson kezet, maradjon otthon, ha pedig ez nem lehetséges, viseljen maszkot és tartsa másoktól a kellő távolságot.

Brazíliában kedden negatív rekordot jelentő 1641 ember halt meg a vírusfertőzés okozta szövődményekben, így összesen már több mint 257 ezren veszítették életüket a pandémia nyomán. Ennél többen csak az Egyesült Államokban hunytak el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.