Májusban érkezhet a magyar mozikba a Szörnyella film

Ahogy azt a magyar forgalmazó közölte, a film tervezett bemutatója május 27.

Forrás: origo.hu2021. 03. 04. 14:05
null
Forrás: Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már magyar szinkronnal is bemutatták az Emma Stone nevével fémjelzett, Disney-féle Szörnyella első előzetesét – írja az Origo.

A 101 kiskutya című 1961-es animációs klasszikus főgonoszának élőszereplős előzményfilmje a hetvenes években játszódik, Craig Gillespie (Plasztik szerelem, Én, Tonya) rendezte, szerepel még benne Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Jamie Demetriou, Joel Fry és Kirby Howell-Baptiste.

Mint a magyar forgalmazó közölte, a film tervezett bemutatója május 27.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Elképesztő géneket örökölt Melanie Griffith és Antonio Banderas lánya

Banderas kisasszony híres szülei ellenére nem a nyilvánosság előtt éli az életét, közösségimédia- profilját is csak ritkán használja. Most azonban friss fotót osztott meg magáról, követői pedig csak ámulnak. Nehéz lenne eldönteni, hogy Griffithre vagy Banderasra hasonlít-e jobban.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.