Nyertes Zsuzsa is megkapta a koronavírus elleni oltást

Mindenkit a védőoltás beadatására biztat Nyertes Zsuzsa, akinek újra sokkal aktívabb és boldogabb lett az élete a vakcina megkapása után.

Forrás: RIPOST.HU2021. 03. 10. 7:41
Nyertes Zsuzsa
Budapest, 2017. szeptember 13. Nyertes Zsuzsa színésznő a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Bánki Iván Balázs Béla-díjas film- és tévérendező munkásságát idézték meg, aki 1959-től 40 évig a Magyar Televízió munkatársa volt. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindenkit a védőoltás beadatására biztat Nyertes Zsuzsa, akinek újra sokkal aktívabb és boldogabb lett az élete a vakcina megkapása után. A színésznő megkapta a koronavírus elleni védőoltást! A színésznőt a kínai vakcinával oltották be, ő pedig azóta úgy érzi, újra sokkal boldogabb és teljesebb az élete – olvasható a Ripost cikkében.

„Édesanyámmal közös a háziorvosunk. Ő a Pfizert kapta meg, az orvosunk pedig mondta, hogy maradt még kínai vakcinája feleslegben, így ha szeretném, én is megkaphatom az oltást. Mondtam neki, hogy nekem teljesen mindegy, melyikkel oltanak be, csak védve legyek” – árulta el a Mokkában Nyertes.

Nyertes Zsuzsa színésznő a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Bánki Iván Balázs Béla-díjas film- és tévérendező munkásságát idézték meg, aki 1959-től 40 évig a Magyar Televízió munkatársa volt.
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A színésznő fontosnak tartotta leszögezni, hogy egy kis kartájéki bőrfájdalmon kívül semmiféle mellékhatása nem volt az oltásnak.

Éppen ezért mindenkinek kifejezetten javasolja, hogy éljenek a vakcina adta lehetőségekkel és adassák be maguknak az oltást!

„A legnagyobb öröm számomra, hogy édesanyámat végre megölelhettem. Nagyon hiányzott már neki is és nekem is ez a gesztus” – fogalmazott elérzékenyülten.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Nyertes Zsuzsa az elsők között regisztrált a koronavírus elleni oltásra

A koronavírus elleni védőoltás fontosságára hívja fel a figyelmet Nyertes Zsuzsa. A színésznő és a családja rögtön regisztrált a vakcinára. A koronavírus-járvány miatt legnagyobb elővigyázatosság mellett találkozott újra az év végi ünnepek alatt Nyertes Zsuzsa családja. A színésznőnek ez volt az első karácsonya az imádott édesapja nélkül, de a fájdalmas veszteség ellenére az idei ünnepük is szépen alakult

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.