Óriási az öröm a királyi családban!

Megszületet II. Erzsébet dédunokája.

Forrás: MW2021. 03. 25. 12:13
Philips, Zara; Tindall, Mike
Sandringham, 2012. december 25. Zara Philips, II. Erzsébet brit királynõ unokája és a férje, Mike Tindall brit rögbijátékos távozik a templomból, miután részt vett a királyi család hagyományos karácsony elsõ napi istentiszteletén az angliai Sandringhamben 2012. december 25-én. (MTI/EPA/Photoshot/Malcolm Clarke) Fotó: Malcolm Clarke
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási az öröm, egészséges kisfiúnak adott életet II. Erzsébet királynő unokája, Zara Tindall – olvasható a beol.hu cikkében.

Zara Philips, II. Erzsébet brit királynő unokája és a férje, Mike Tindall brit rögbijátékos. Fotó: MTI/EPA/Photoshot/Malcolm Clarke

Az örömhírt Zara férje, Mark Tindall erősítette meg a The Good, The Bad & The Rugby nevű podcastján, hozzátéve, hogy a pici a Lucas Philip Tindall nevet kapta.

A Philip nevet nem véletlenül választotta a pár, a királynő férje, Fülöp herceg előtt akartak vele tisztelegni.

Mark azt is elárulta, hogy a kis Lucas, aki a királynő 10. dédunokája a fürdőszoba padlóján jött a világra, mivel arra nem volt idő, hogy bemenjenek a kórházba – írja a Mirror alapján a Ripost.

Bár óriási az öröm, korábbi cikkünkben szomorú eseményről írtunk, hogy Fülöp edinburghi herceg sikeres szívműtéten esett át, de továbbra is megfigyelés alatt tartják. A királynő teljes mértékben tisztában van vele, hogy bármilyen bonyodalom éri, uralkodóként felül kell emelkednie azon. Ugyanakkor aggasztja Fülöp herceg állapota, aki nagyon fontos az életében, és így felmerül a kérdés, hogy folytatná-e az uralkodást a férje nélkül.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.