Weisz Fanni rájött, hogy korábban elrontotta a viszonyt a családjával

Az ismert siket modell kendőzetlen őszinteséggel beszélt az érzéseiről, és arról, hogy sokat változott az elmúlt időszakban.

Forrás: RIPOST.HU2021. 03. 28. 11:44
null
Weisz Fanni őszinte vallomást tett a múltról. Forrás: Ripost
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A siket modell, Weisz Fanni kendőzetlen őszinteséggel beszélt az érzéseiről, és arról, hogy sokat változott az elmúlt időszakban. Évekig nem állt szóba édesanyjával Weisz Fanni, aki egykoron a férjét választotta a családja helyett. Mostanra azonban rendezőzött a modell és édesanyja közti viszony, ami annak is köszönhető, hogy tavaly Fanni elhagyta a férjét, és újra felkereste édesanyját, akivel sikerült mindent megbeszélnie – olvasható a Ripost cikkében.

Weisz Fanni őszinte vallomást tett a múltról.
Fotó: Ripost

„Szégyellem magam emiatt, és a mai napig nem értem, miért csináltam! Eldobtam magamtól a családomat, és csak a szerelem számított. Nem foglalkoztam semmivel. Magamat hibáztatom, hogy nem ébredtem fel időben. Gondolni sem akarok erre az időszakra! Annyi jót kaptam a családomtól – igazán nem ezt érdemelték volna...” – idézte a csütörtökön megjelenő hot! magazint a life.hu.

„Nagyon hosszú idő volt, míg rájöttem, hogy elrontottam. Most sokkal jobban érzem magam. Nyugodt vagyok, híztam, új kapcsolatom van, és a családommal is rendeződött a viszonyom, sokat beszélgetek édesanyámmal is. Újra igazi anya-lánya kapcsolat van köztünk!”

Bodrogi Gyula immár teljesen védett a koronavírussal szemben

Bodrogi Gyula mostanában gyakori vendég a szentendrei lőtéren, ahol igyekszik formába hozni magát, hiszen alig három hét múlva indul az idei első igazi vadászidény. A Nemzet Színésze már fellélegezhet, hiszen két hete megkapta a koronavírus elleni vakcina második adagját is, ezzel pedig gyakorlatilag védetté vált a fertőzéssel szemben – írja online felületén a Ripost.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.