Agydaganat gyanúja miatt vizsgálták Csonka Andrást

A színész még néhány éve furcsa ismeretlen illatot érzett az orrában, amikor utánanézett, mi okozhatja ezt, kiderült, akár az agydaganat tünete is lehet. Csonka András azonnal kivizsgáltatta magát.

Forrás: MW2021. 04. 23. 11:32
Csonka Andrs
Budapest, 2015. január 28. Csonka András színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csonka Andrást még szeptemberben fertőzte meg a koronavírus, és sajnos azóta is érzi ennek az utóhatását – derül ki a beol.hu cikkéből.

Csonka András színész. Fotó: MTVA/Zih Zsolt

„Tavaly szeptemberben kaptam el ezt a fránya betegséget. Szorongtam, de csak azért, mert nem szerettem volna komolyabb tüneteket. Bár már az első védőoltáson is túl vagyok, a mai napig küzdök a koronavírus utóhatásaival. Hamarabb elfáradok, mint azelőtt, amellett az ízlelésem sem a régi. Remélem, hamarosan visszatér! A szaglásom egy speciális eset.

Három éve van egy furcsa illat az orromban, de eddig nem sikerült kideríteni, mi okozhatja. Édeskés, idegen illatot érzek folyamatosan„

– mesélte a Star Magazinnak.

Csonka Andrást az interneten való kutakodás után vizsgálták ki, mert amit ott olvasott, teljesen lesokkolta.

„Először utánaolvastam az interneten, de bár ne tettem volna, mert azzal szembesültem hogy ez egyebek között az agydaganat egyik tünete is lehet.

Rögtön csináltattam koponya-MRI-t, arcüreg-CT-t és baktériumtenyésztést is. A neurológusom azonban megnyugtatott, hogy nincs agydaganatom, de a friss hegyi levegő érzése számomra már rég megszűnt!”

– mesélte a színész.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy Bagdy Emőke elmondta, szerinte miért bírjuk ilyen rosszul a járványt. A klinikai szakpszichológus úgy véli, ez az időszak különösen megterhel minket, magyarokat, a vizsgálatok ugyanis azt bizonyítják, hogy sokkal kevésbé tűrjük a bizonytalanságot, mint más nemzetek – olvasható a beol.hu cikkében. Depressziós nemzet a magyar – gyakran halljuk a mindennapokban ezt a kifejezést, de vajon érvényes-e ez különösen most, a járvány időszakában. Bagdy Emőke szerint ezért bírjuk rosszul a járványt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.