Az Olsen-ikrek húga nem akart többé Olsen lenni

Elizabeth egészen korán elgondolkodott a névváltoztatáson.

Forrás: hirado.hu2021. 04. 26. 13:13
null
Elizabeth Olsent igencsak nyomasztotta nővérei hírneve Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elizabeth Olsen bár még csak tízéves volt, de igencsak nyomasztotta nővérei hírneve, nem beszélve arról, hogy amikor meghallgatásokra járt gyerekként, elkezdte észrevenni azt a fajta megkülönböztetést, amire semmi nem predesztinálta, hanem kizárólag családneve indokolta.

„Nyilván nem ismertem annak idején a nepotizmus kifejezést, de átélni már bőven átéltem” – kezdte visszaemlékezéseit Elizabeth, akt a WandaVisionnel robbant be a köztudatba.

Elizabeth Olsen egészen korán elgondolkodott a névváltoztatáson
Fotó: Flickr

„Tízéves voltam, és érdekeltek a filmes meghallgatások. Egy csomó jó dolgot hozott az életembe, kihagyhattam a tesiórákat és a táncórákat – amit később megbántam –, elhittem, hogy ez mind a tehetségem miatt van, majd rájöttem, hogy a nővéreim sikere miatt bánnak velem olyan jól. Kivételeztek velem. És amikor erre rájöttem, rögtön nyomasztóvá vált az egész” – vallott őszintén Elizabeth.

Majd meglepő bejelentést tett a GlamourUK magazinnak: „Nem érdemeltem meg az akkori ajnározásokat. Úgy döntöttem, hogy másik családnévvel akarok színésznő lenni – Elizabeth Chase-ként.”

A névváltoztatás azonban sosem történt meg...

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Összevert arccal jelent meg meghallgatásán a Trónok Harca sztárja

10 éves a Trónok harca: az évforduló alkalmából az HBO GO-n elérhetővé vált egy exkluzív talk show, a Találkozó Conan O'Briannel, amelyből olyan érdességeket tudhattunk meg, amelyet még a legnagyobb rajongók sem biztos, hogy ismertek.

– Mark Addy, a Trónok Harca Robert Baratheonját játszó színész elmesélte, hogy az egyik lóval komolyan meggyűlt a bajuk, ugyanis a jelenetben, amikor a király kíséretével megérkezik Deresbe és felkacag, az egyik ló minduntalan hasonlóan tett: úgy nyerített mintha csak nevetne, így számtalanszor újra kellett kezdeniük a forgatást.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.