Jennifer Aniston összejött egykori kollégájával

A színésznő állítólag Jason Sudeikisszel randevúzik.

Forrás: hirado.hu2021. 04. 09. 13:04
A színésznő állítólag Jason Sudeikissszel randevúzik Fotó: Michael Tackett Forrás: Flickr
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már négy éve annak, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux elváltak egymástól, azóta azonban a színésznő a szinglik táborát erősíti. Pontosabban erősítette, ugyanis a legfrissebb hírek szerint volt kollégája, Jason Sudeikis csapja neki a szelet, akivel 2013-ban papás-mamást játszottak a Családi üzelmek című vígjátékban.

Jason és korábbi kedvese, Olivia Wilde, akivel hét évig voltak jegyesek és két gyermekük született, tavaly ősszel jelentették be szakításukat.

A színésznő állítólag Jason Sudeikissszel randevúzik
Fotó: Flickr

Jason és Jennifer a közös filmjük óta baráti kapcsolatban vannak, s miután kiderült Jason és Olivia szakítása, a barátság még szorosabbra fűződött. A GossipCop szerint Jason Jennek köszönheti, hogy túltette magát azon, hogy exe dobta őt Harry Stylesért.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Életrajzi könyv jelenik meg Aviciiről novemberben

Életrajzi könyv jelenik meg novemberben Aviciiről, a három éve elhunyt világhírű svéd lemezlovasról és producerről – jelentette be szerdán a zenész halála után a szülők által életre hívott Tim Bergling Alapítvány.

A Tim – The Official Biography című kötetet Mans Mosesson svéd újságíró és író jegyzi, aki az Avicii, polgári nevén Tim Bergling családtagjaival, barátaival és egykori kollégáival folytatott beszélgetések alapján mutatja be a legendás DJ életútját. A könyv eladásából minden bevétel a zenész nevét viselő alapítványhoz kerül, amely a lelki betegségek és az öngyilkosságok megelőzését tűzte ki célul.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.