Oltásellenes kommentelők támadása Tóth Vera közösségi oldalán

Még mielőtt a szervezetében működésbe lépett volna a koronavírus elleni vakcina, Tóth Vera is elkapta a rettegett kórt. Az énekesnő ezzel kapcsolatban szeretett volna néhány jó tanácsot adni rajongóinak, ám a videót pillanatok alatt ellepték az oltásellenes kommentek – írta meg online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 04. 16. 18:47
null
Forrás: facebook.com/tothverabook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Vera énekesnő közösségi oldalán arra szerette volna felhívni az emberek figyelmét, hogy akkor is legyenek óvatosak, ha már felvették az oltást, hiszen idő kell ahhoz, hogy beinduljon a szervezet immunválasza.

A videó azonban nem a kellő hatást érte el, ugyanis valóságos kommentháborút robbantott ki, arról nem beszélve, hogy annyian jelentették az oltásra buzdító videót, hogy a Facebook végül letiltotta.

– A tegnap esti Facebook live-omat annyi embernek sikerült jelentenie, hogy, a Facebook rendszere gyakorlatilag kivetett magából, aztán a live eltűnt, az oldalamra pedig nem tudtam belépni hosszú órákra, pedig csak azt szerettem volna elmondani, hogy az oltás után is nagyon vigyázzatok magatokra, hisz az immunrendszernek idő kell, hogy működésbe lépjen – írta mások mellett közösségi oldalára Tóth Vera.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Most is aláírná a vakcinákat betiltó határozatot Mellár Tamás

Amíg több sztár, mások mellett Tóth Vera énekesnő is egyértelműen kiállt a védőoltás mellett és be is adatta magának azt, addig a baloldali politikusok kettős beszéde folyamatos. Mellár Tamás például a bama.hu portálnak kijelentette, hogy a Mindenki Pécsért elnökeként ma is aláírná azt a határozati javaslatot, amelyben a baloldali országgyűlési képviselők a kínai vakcinával való oltással szemben foglaltak állást, viszont úgy véli, minden lehetőséget meg kell ragadni a védekezésre. A képviselő a Baranya megyei hírportál írásbeli megkeresésére úgy nyilatkozott, hogy beoltatta magát, éppen ma kapta meg a második oltást Komlón, méghozzá mindkét alkalommal az orosz Szputnyik vakcinát kapta.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható el.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.