Sylvester Stallone egy beszélő cápát alakít legújabb filmjében

Bemutatták a The Suicide Squad első előzetesét, aminek legemlékezetesebb karaktere egészen biztosan bizonyos King Shark, egy humanoid cápa, aminek – mint azt James Gunn rendező Twitteren elárulta – Sylvester Stallone kölcsönzi a hangját, írja cikkében az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 04. 02. 12:54
STALLONE, Sylvester; Vega, Paz
Cannes, 2019. május 24. Sylvester Stallone amerikai színész-rendezõ a fesztivál Rendez-vous nevû eseménysorozatának és a Rambo V alkotóinak fotózásán a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. május 24-én. MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo Fotó: Guillaume Horcajuelo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új Öngyilkos osztag-folytatás augusztus 6-án kerül a mozikba és az HBO Max műsorára olyanok főszereplésével, mint Margot Robbie, Idris Elba, Michael Rooker, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi és Viola Davis.

A film előzetesét itt tekintheti meg:

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Ilyen lenne Stallone és Schwarzenegger Dumb és Dumber szerepében

A Reface YouTube-csatornájának korábbi videóiból az is kiderül, hogyan festett volna Tom Cruise a Vissza a jövőbe, Robert De Niro a Tapló télapó, vagy Charlie Sheen A Wall Street farkasa főszerepében. Most egy Stallone – Schwarzenegger videót tekinthetünk meg:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.